ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Ψάχνει υπέρβαση και τίτλο στο Indian Wells - Η ώρα και το κανάλι

Μαρία Σάκκαρη: Ψάχνει υπέρβαση και τίτλο στο Indian Wells - Η ώρα και το κανάλι
EPA/JOHN G. MABANGLO, ΑΜΠΕ

Μαρία Σάκκαρη: Για τον πρώτο τίτλο στη φετινή σεζόν θα παλέψει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον τελικό του Indian Wells, κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ, την επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης.

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την προηγούμενη φορά που η Μαρία Σάκκαρη αντιμετώπισε την Πολωνή τενίστρια στον τελικό του Indian Wells. Το 2022 η Νο1 του κόσμου είχε πάρει μία εύκολη και άνετη νίκη 2-0 σετ (6-4, 6-1) και είχε κατακτήσει τον τίτλο.

Έπειτα από δύο χρόνια, η Ελληνίδα τενίστρια ευελπιστεί να κάνει την υπέρβαση και να πανηγυρίσει τον τίτλο στο τουρνουά της Καλιφόρνια και σε περίπτωση που τα καταφέρει, θα ανέβει στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Βέβαια, το έργο της μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μια και η Πολωνή έχει χάσει μόλις 17 game σε πέντε αγώνες στην έρημο, κατά μέσο όρο 3,4 game ανά αγώνα, καθώς έχει φτάσει στον δεύτερο τελικό της BNP Paribas Open τα τελευταία τρία χρόνια.

Το πρώτο σερβίς στον τελικό του Indian Wells μεταξύ της Μαρίας Σάκκαρη και της Ίγκα Σβιόντεκ έχει οριστεί για το απόγευμα της Κυριακής (17/03) στις 20:00. Τηλεοπτικά, θα μεταδοθεί από το Novasports 6HD.

Σχετικές ειδήσεις