Newsbomb.gr

Disney+ και HBO μαζί στο Vodafone TV:Οι μεγαλύτεροι δημιουργοί περιεχομένουτώρα σε έναν προορισμό

Αν αναλογιστούμε το καθημερινό μας πρόγραμμα ή αν ρωτήσουμε φίλους, γνωστούς και συναδέλφους για το πώς σκοπεύουν να περάσουν το αποψινό βράδυ, οι περισσότεροι θα αναφερθούν πιθανότατα στις εμπειρίες θέασης που θα απολαύσουν.

Πράγματι, τα τελευταία χρόνια η καθημερινή μας ψυχαγωγία έχει αναβαθμιστεί, χάρη στις επιλογές που μας προσφέρει η τεχνολογία και οι οποίες φέρνουν σε κάθε μας οθόνη -από εκείνη της τηλεόρασης, μέχρι του laptop, του tablet και του smartphone μας- κορυφαίες κινηματογραφικές παραγωγές και σειρές που φέρουν τις υπογραφές κορυφαίων δημιουργών.

Αλήθεια όμως, πώς μπορεί μία καθημερινή εμπειρία θέασης να μετατραπεί σε μία φαντασμαγορική εμπειρία ψυχαγωγίας; Αν το καλοσκεφτούμε, το στοιχείο που θα έκανε πραγματικά τη διαφορά, θα ήταν το να βρίσκαμε όλο το περιεχόμενο που θα κάλυπτε τόσο τα δικά μας γούστα, όσο και εκείνα των αγαπημένων μας σε ένα μέρος, σε έναν και μόνο ψυχαγωγικό προορισμό. Και αυτή ακριβώς η δυνατότητα μας δίνεται τώρα μέσα από μία συνεργασία κινηματογραφικών διαστάσεων.

Σκεφτείτε το εξής: Επιστρέφετε στο σπίτι μετά το γραφείο και ανοίγετε την «έξυπνη» τηλεόρασή σας και συγκεκριμένα, το Vodafone TV. Να δείτε μία από τις κορυφαίες σειρές της HBO που είχατε βάλει στη λίστα με τα must-see εδώ και καιρό ή μήπως να παρακολουθήσετε ένα ντοκιμαντέρ του National Geographic, μία σειρά από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, μία Star Wars σειρά, τη νέα ταινία για τη ζωή των Αντετονκούμπο ή να μοιραστείτε μία εμπειρία θέασης με το παιδί σας, μέσα από ένα πρωτότυπο animation της Disney;

Όλες αυτές τις επιλογές και ακόμη περισσότερες μας προσφέρει τώρα το Vodafone TV, που καλωσορίζει το Disney+ και το φέρνει δίπλα στην HBO. Ουσιαστικά, μας προσφέρει τώρα περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, μοναδικό περιεχόμενο των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic μαζί με πολλές ακόμη ταινίες και σειρές, αποκλειστικό πλούσιο περιεχόμενο της HBO με όλες τις δημοφιλείς νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, περισσότερα από 40 κανάλια με ανεξάντλητο περιεχόμενο για μικρούς και μεγάλους, καθώς και πολυαναμενόμενες πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα studio του Χόλιγουντ σε ένα μέρος.

Με λίγα λόγια, για πρώτη φορά, όλοι οι μεγαλύτεροι δημιουργοί περιεχομένου βρίσκονται σε έναν προορισμό αποκλειστικά, ενώνοντας τους λάτρεις του animation, με τους θαυμαστές των υπερ-ηρώων, των blockbuster και των ντοκιμαντέρ.

Ανακαλύπτοντας τη νέα διάσταση της ψυχαγωγίαςμε μία κίνηση

Πώς θα μπορέσουμε, λοιπόν, να ανακαλύψουμε αυτήν τη νέα εμπειρία ψυχαγωγίας, που μας φέρνει τις κορυφαίες παραγωγές και τις επιλογές που προσφέρει το Disney+ μαζί με το επικό περιεχόμενο της HBΟ; Λέγοντας «ναι» στη νέα προσφορά της Vodafone TV που «τρέχει» για περιορισμένο χρονικό διάστημα και με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber 100 και 200, μας δίνει δώρο το Vodafone TV με το Disney+ και την ΗΒΟ μαζί, για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου μας.

Όσο για το τι θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τώρα που το Vodafone TV φέρνει μαζί το Disney+ και την ΗΒΟ, υπάρχουν κάποιες επιλογές που σίγουρα θα μας κάνουν να ανυπομονούμε να πατήσουμε το «play», σε όποια συσκευή και αν θελήσουμε να απολαύσουμε αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας.

Για τους λάτρεις του Star Wars, λοιπόν, η πρωτότυπη σειρά «Obi-Wan Kenobi» του Disney+, σίγουρα ξεχωρίζει. Η πλοκή της σειράς ξεκινά 10 χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του «Star Wars: Η Εκδίκηση των Σιθ», όπου ο Obi-Wan Kenobi αντιμετωπίζει την προδοσία του καλύτερου φίλου του, Anakin Skywakler.

Όσο για εκείνους που δεν χάνουν ευκαιρία να «τιμούν» το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, καθηλωτικές σειρές όπως το «Moon Knight», σίγουρα ξεχωρίζουν.

Μία πραγματικά πολυαναμενόμενη ταινία του Disney+, που όλοι μας θέλουμε να δούμε, βέβαια, είναι το «Άνοδος: Η ιστορία των Αντετονκούμπο», που δείχνει την αληθινή ιστορία της οικογένειας Αντετονκούμπο -και την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο Vodafone TV μέσα από το Disney+.

Όπως είπαμε όμως, επιλογές υπάρχουν για όλους. Αυτό σημαίνει πως οι μεγάλοι λάτρεις των animation και φυσικά, τα παιδία, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν κορυφαίες παραγωγές της Disney, όπως το «Ενκάντο: Ένας Μαγικός Κόσμος».

Την ίδια ώρα, οι λάτρεις των ντοκιμαντέρ θα ταξιδέψουν μέσα από τις οθόνες τους σε κάθε γωνιά του κόσμου, με «όχημα» το National Geographic. Εμείς, πάντως, έχουμε ήδη ξεχωρίσει το ντοκιμαντέρ «Ο Κόσμος σύμφωνα με τον Τζεφ Γκολντμπλουμ».

Εκτός από παραγωγές που μας φέρνει το Disney+ ή φέρουν την υπογραφή του, μέσα από την προσφορά που «τρέχει» αυτές τις μέρες στο Vodafone TV θα έχουμε, φυσικά, την ευκαιρία να ανακαλύψουμε σειρές από τον συναρπαστικό κόσμο της HBO.

Από τη σειρά «The Staircase» που κόβει την ανάσα, με τους ταλαντούχους ηθοποιούς Κόλιν Φερθ, Τόνι Κολέτ και Ζιλιέτ Μπινόζ, μέχρι το καθηλωτικό «Game of Thrones» και το «Irma Vep», καθώς και κορυφαία ντοκιμαντέρ, όπως το «Phoenix Rising», στο οποίο βλέπουμε την ιστορία πίσω από τη γνωριμία της ηθοποιού Έβαν Ρέιτσελ Γουντ με τον Μέριλιν Μάνσον και το πώς άλλαξε τη ζωή της.

Το σίγουρο είναι πως πλέον, αρκεί ένας προορισμός για να μπορούμε να απολαμβάνουμε σε κάθε μας οθόνη, μία κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας, ανάλογα με το γούστο και τη διάθεσή μας. Διότι σε ό,τι αφορά στον τρόπο που διασκεδάζουμε, οι επιλογές κάνουν τη διαφορά. Και όταν είναι πολλές και φέρουν τις υπογραφές κορυφαίων δημιουργών και παραγωγών, έχοντας παράλληλα ως πρωταγωνιστές τους ταλαντούχους και βραβευμένους ηθοποιούς, τότε μπορούν να βάλουν επιπλέον ποιότητα στις στιγμές μας, αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά μας.

Ας αξιοποιήσουμε, λοιπόν, την ευκαιρία που μας δίνεται να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κορυφαίο περιεχόμενο της HBO και του Disney+ ταυτόχρονα, αλλά και πρόσβαση σε περισσότερα από 40 κανάλια με ανεξάντλητο περιεχόμενο για όλους, αποκτώντας τα προγράμματα Fiber 100 και 200 και παίρνοντας δώρο το Vodafone TV με το Disney+ και την ΗΒΟ μαζί. Λίγες μέρες απομένουν, λοιπόν. Εσείς ακόμη να κάνετε τη σύνδεσή σας;