ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Οι Αλ Καπόνε και Ντίλιγκερ της Χρυσής Αυγής

Οι Αλ Καπόνε και Ντίλιγκερ της Χρυσής Αυγής

Το Σικάγο του '30 επί Αλ Καπόνε και Ντίλιγκερ, των μεγαλύτερων εγκληματιών προ Χίτλερ (αυτός ήταν απλά ο Σατανάς μεταμορφωμένος σε άνθρωπο) ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας 80 χρόνια μετά, με όσα φέρνει στο φως η δικαστική και αστυνομική έρευνα για τη δράση της Χρυσής Αυγής και των πρωτοπαλίκαρών της (Κασιδιάρη, Λαγού, Παναγιώταρου και Σία).


Μία καλοκουρδισμένη μηχανή παραγωγής βίας και αίματος με ανθρώπους του υποκόσμου, αδίστακτους να χτυπήσουν, να σκοτώσουν, να εγκαταστήσουν στην Ελλάδα την κτηνωδία των Ναζί.

Τώρα που τα στόματα ανοίγουν, τώρα που πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής τρέμοντας ακούνε να γυρίζουν τα κλειδιά και σε άλλα κελιά του Κορυδαλλού, τώρα που οι πρώην μάγκες, τσαμπουκάδες και τραμπούκοι έγιναν «αρνιά» και φτύνοντας το αιμοσταγές παρελθόν τους λένε «δεν ξέραμε, δεν συμφωνούμε, δεν μπορούσαμε να τους ελέγχουμε όλους», τώρα που έρχονται και νέες αποκαλύψεις, κάθε μέρα που θα περνάει θα γνωρίζουμε όλο και περισσότερο το αποκρουστικό πρόσωπο αυτής της επικίνδυνης οργάνωσης, που μπήκε με τα ρούχα του κόμματος στη βουλή.

Τις επόμενες μέρες, μέσα σε αυτή την εβδομάδα, θα ανατριχιάσουμε με όσα αποκαλυφθούν για την οργάνωση αυτής της ομάδας που λειτουργούσε στα πρότυπα της ρουμάνικης ή της ρώσικης μαφίας –με τις οποίες όμως ούτε μία στιγμή δεν τόλμησε να αντιπαρατεθεί. Έμεινε απλά στο κυνηγητό απομονωμένων, απελπισμένων λαθρομεταναστών στην Αθήνα.

Από έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες που έχω, νέες συλλήψεις έρχονται με νέες κατηγορίες για κακουργήματα και ήδη ο Αραβαντινός ετοιμάζει τα νέα κελιά στον Κορυδαλλό.

Υ.Γ: Επειδή αρκετοί συνδέετε το όνομά μου με την εφημερίδα Newsbomb που κυκλοφορεί σήμερα και μου στέλνετε διάφορα μηνύματα, σας ενημερώνω ότι ουδεμία σχέση έχω με την εφημερίδα, δεν είμαι συνεργάτης της και δεν μετείχα ούτε μία στιγμή στη δημιουργία της.