ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Όνομα κύριε Χαϊκάλη

Όνομα κύριε Χαϊκάλη

Γιατί η πολιτική δεν είναι επιθεώρηση...

Είναι βαρύ, πολύ βαρύ πλήγμα για την Δημοκρατία και την πολιτική ζωή του τόπου, η καταγγελία Χαϊκάλη για μια προσπάθεια χρηματισμού του από κάποιον ανώνυμο «χορηγό», τουλάχιστον προς το παρών.

Κι επειδή με το πολίτευμα δεν μπορεί να παίζει κανείς γιατί η Δημοκρατία μας δεν είναι σανίδι θεάτρου όπου παίζεται κάποια επιθεώρηση για να χαχανίζουμε, ο κύριος Χαϊκάλης πρέπει να δώσει αμέσως το όνομα του υποψήφιου «χορηγού» του.

Έτσι γενικά και αόριστα «κάποιος μου έταξε τρία εκατομμύρια για να ψηφίσω πρόεδρο» είναι μια μπαρούφα που το μόνο που καταφέρνει είναι να ρίχνει αφόρητη λάσπη στους Δημοκρατικούς μας θεσμούς. Και στην ποιότητα της πολιτικής μας ζωής που ήδη έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στα τάρταρα.

Είναι η δεύτερη φορά που οκ. Χαίκάλης προσπαθεί να «ταράξει τα νερά» της πολιτικής μας ζωής. Την πρώτη φορά είχε εμφανίσει ένα μαγνητόφωνο στη Βουλή, απειλώντας με αποκαλύψεις, που τελικά δεν έγιναν, γιατί μαγνητόφωνα στη Βουλή απαγορεύεται να ακούγονται. Τώρα λέει για κάποιον ανώνυμο -προς το παρόν τουλάχιστον- που πήγε να τον «λαδώσει».

Μετά την Ξουλίδου, ο Χαϊκάλης. Και οι δύο των ΑΝΕΛ. Μετά τις καταγγελίες για «κουμπαράδες» όπου ένας «θείτσουλας» και μάλλον ερωτύλος Αλβανός στην περίπτωση Ξουλίδου της πρότεινε χρήματα για να ψηφίσει «Ναι» για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τώρα ένας ανώνυμος «ολίγον γνωστός και ολίγον άγνωστος» κατά Χαϊκάλη, υπόσχεται τρία εκατομμύρια για μια ψήφο.

Και μετά ήρθαν οι 160 και «έδεσε» το γλυκό. Ποιος έχει δικαίωμα να αφήνει υπονοούμενα για όσους ανεξάρτητους ψήφισαν Δήμα την περασμένη Τετάρτη.

Για να τελειώνουν τα αστεία, όνομα εδώ και τώρα κύριε Χαϊκάλη. Αλλιώς παίζετε με την Δημοκρατία. Και η Δημοκρατία δεν είναι σανίδι θεάτρου, ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες ώρες για την χώρα μας.

Και επιτέλους, Δικαιοσύνη και Βουλή ας βάλουν φραγμό σε όποιους ασχολούνται με τέτοιες αθλιότητες. Να τιμωρούνται και πολύ αυστηρά όσοι αποδεικνύεται ότι είναι «χορηγοί» βουλευτών για εξαγορά της ψήφου τους, αλλά να τιμωρούνται το ίδιο αυστηρά, ακόμα και με έκπτωση από το βουλευτικό αξίωμα όσοι παίζουν με θολές και αίολες καταγγελίες με το δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις