Οι πιο καυτές νέες σειρές - Part 1 (Video)

Newsbomb

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος αντιμέτωπος με στοιχειωμένα σπίτια, τεκνά σούπερ ήρωες και μαφιόζους στο Βέγκας του 60 στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Θα καταφέρουν να μας κολλήσουν στην οθόνη, ή απλά να μας οξυγονοκολλήσουν (καίγοντας) τα εγκεφαλικά κύτταρα; Θα επιβιώσουν μετά από τρία τέσσερα επεισόδια ή θα μείνουμε με τη χαρά εκεί που κορυφώνεται η πλοκή; Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η φθινοπωρινή σεζόν της αμερικάνικης τηλεόρασης αρχίζει με υποσχέσεις για χορταστική μαζική διασκέδαση, ανυπομονησία και υποσχέσεις που σε πολλές περιπτώσεις συναγωνίζoνται αυτή των κινηματογραφικών ταινιών. Μάθετε ότι χρειάζεται να ξέρετε για να επιβιώσετε και δείτε τα εντυπωσιακά trailer.

ΥΓ.: Όσο για τους «καλοπροαίρετους» που μου γράφουν «τι μας ενδιαφέρουν τα αμερικάνικα σίριαλ» τους εύχομαι να περάσουν υπέροχα στο μικρό τους τσικνισμένο χωριό και να ψυχαγωγηθούν με τα φετινά καινούργια ελληνικά σίριαλ, δηλαδή την «Μεσημεριανή Μελέτη» και τον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή». Οι υπόλοιποι, και είμαστε πάρα πολλοί, ξέρουμε τον τρόπο να δούμε αυτό που θέλουμε την ώρα που θέλουμε, και το πιο σημαντικό, σχεδόν αμέσως μετά από τη στιγμή που προβλήθηκε στις Η.Π.Α.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ VIDEO ΕΔΩ

***Ανακαλύψτε την τηλεόραση και τη σόου μπιζ, όπως πρέπει να είναι: ακατάλληλη για ανηλίκους, ανάποδα και καλαματιανά, από τον ΤΑΖ, στο TV ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ, του GOSSIPTV

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved