Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ο πιο ηλίθιος τουρίστας: Άπλωσε το χέρι του για να χαϊδέψει λιοντάρι και δείτε τι συνέβη!

Newsbomb

Αξέχαστο τόσο στον ίδιο, όσο και στην παρέα του, για το… λάθος ωστόσο λόγο, θα μείνει το σαφάρι στηνΤανζανία για έναν τουρίστα, ο οποίος διεκδικεί με τις καλύτερες αξιώσεις, τον τίτλο του πιο… ηλίθιου τουρίστα του κόσμου.

Και πώς όχι όταν παραλίγο αυτό να ήταν το τελευταίο του ταξίδι, εξαιτίας της… έμπνευσής του να χαϊδέψει ένα λιοντάρι!

Στο βίντεο που έχει γίνει viral, ο παράτολμος τουρίστας μπερδεύοντας το άγριο αιλουροειδές με… γατάκι, δεν διστάζει να βγάλει το χέρι του έξω από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματός του και να το απλώνει προς το μέρος του, ενώ ο φίλος του βγάζει φωτογραφίες.

Όπως ήταν φυσικό και… αναμενόμενο, το λιοντάρι γυρίζει και βγάζει έναν απειλητικό βρυχηθμό, «κόβοντας» - με την… επίδειξη των κυνοδόντων του - το αίμα στον πανικοβλημένο πλέον τουρίστα, ο οποίος κλείνει αμέσως το παράθυρο και ξεφυσά ανακουφισμένος.

«Μόνο κάποιος που εργάζεται με άγρια ζώα στη φύση ξέρει με τι ταχύτητα θα μπορούσε το λιοντάρι να του ξεριζώσει το χέρι. Θα μπορούσε εύκολα να τον τραβήξει έξω και να τον σκοτώσει μπροστά στους φίλους του. Η πράξη του ήταν εξωφρενικά ηλίθια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ξεναγός Naas Smit, ο οποίος εργάζεται στο πάρκο Serengetti της Τανζανίας όπου τραβήχτηκε το βίντεο.

«Θα μπορούσε επίσης το ίδιο εύκολα να μπει στο τζιπ από το ανοικτό παράθυρο και να τους σκοτώσει όλους. Ήταν τυχεροί που έζησαν», συμπλήρωσε, επισημαίνοντας πως εάν το λιοντάρι σκότωνε τον τουρίστα θα έπρεπε να θανατωθεί, κάτι μάλιστα που θα επηρέαζε σημαντικά τη ζωή της αγέλης αφού επρόκειτο για το κυρίαρχο αρσενικό…