Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με βίντεο της «Μελάνια Τραμπ» να κάνει στριπτίζ μέσα στο «Λευκό Οίκο»! (vid)

Newsbomb

Θύελλα αντιδράσεων, αλλά και την οργή της Μελάνια Τραμπ έχει προκαλέσει ένα βίντεο το οποίο απαθανατίζει σωσία της να κάνει στριπτίζ μέσα στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου.

«Εμπνευστής» ο ράπερ Τ.Ι., ο οποίος θέλησε να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας με αυτό το αμφιλεγόμενο βιντεοκλίπ. Πέτυχε πάντως το στόχο του αφού έγινε viral με πάνω από 2 εκατ. προβολές στο Twitter και… συνεχίζει!

«Πώς είναι αποδεκτό αυτό; Είναι αηδιαστικό», ήταν η αντίδραση της εκπροσώπου της Μελάνια, Στέφανι Γκρίσαμ, η οποία ζήτησε το μποϊκοτάρισμα του βίντεο, αλλά και του δημιουργού του.

Στο βιντεοκλίπ, μια γυναίκα που αναπαριστά τη Μελάνια Τραμπ μπαίνει στο Οβάλ Γραφείο φορώντας μόνο τις γόβες της, αλλά και το περιβόητο χακί μπουφάν που φορούσε η Πρώτη Κυρία όταν επισκέφθηκε προσφυγόπουλα στο Τέξας, με το μήνυμα «δεν με νοιάζει, εσένα;».

Ο ράπερ Τ.Ι., ο οποίος, ως γνωστός πολέμιος του Τραμπ, επέλεξε να παίξει πολύ… βρόμικα για λίγη δημοσιότητα, ξεκαθάρισε μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν υποστηρίζει ούτε τον Κάνιε Γουεστ, ο οποίος έχει ταχθεί στο πλευρό του Αμερικανού περοέδρου. «Δεν είμαι ο Κάνιε», έγραψε χαρακτηριστικά.