Ειρήνη Λαγούδη - Σπάει τη σιωπή της η κολλητή της: «Τη δολοφόνησαν για οικονομικούς λόγους»

Video 1

Σπάει τη σιωπή της η κολλητή της

Αποκαλυπτική μαρτυρία της επιστήθιας φίλης της Ειρήνης Λαγούδη - «Την Ειρήνη τη δολοφόνησαν για οικονομικούς λόγους»

Δίχως τέλος το «θρίλερ» στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης από την Αιτωλοακαρνανία, Ειρήνης Λαγούδη.

«Ξέρω πολύ καλά ότι η Ειρήνη ετοιμαζόταν να έρθει μόνιμα στην Αθήνα με τα παιδιά της. Ξέρω ότι ετοιμαζόταν να φύγει για Γαλλία με την άλλη κόρη της. Έκανε πολλά όνειρα για τη ζωή της. Κωλυόταν μόνο στο τι θα πει ο κόσμος γιατί είναι μια κλειστή κοινωνία εδώ. Θα την έλεγα ευτυχισμένη και πολύ χαρούμενη», λέει η φίλη της Ράνια Αθανασοπούλου στο δελτίο του STAR.

Οι αστυνομικοί έχουν κάνει φύλλο και φτερό τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άτυχης μητέρας. Όπως μεταδίδει το STAR, σύμφωνα με μαρτυρίες στις αρχές Δεκεμβρίου η Ειρήνη Λαγούδη πούλησε 40 στρέμματα αντί 75.0000 ευρώ. Δυο ημέρες μετά δάνεισε 55.000 ευρώ σε ένα κοντινό της πρόσωπο χωρίς να υπάρχει τραπεζική συναλλαγή.

Αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, αποκαλύπτουν ότι ο άνθρωπος ο οποίος πήρε τα δανεικά από την άτυχη γυναίκα, το αρνείται και στις τρεις καταθέσεις του.

Η επιστήθια φίλη της Ειρήνης Λαγούδη, τονίζει πως «κάποιοι αρμόδιοι δε βλέπουν τα εμφανέστατα σημάδια που οδηγούν στη δολοφονία. Δεν θέλουμε να κλείσει η υπόθεση για κανέναν λόγο».

Τις επόμενες ημέρες πραγματογνώμονες της οικογένειας θα μετάβουν εκ νέου στο Αγρίνιο για να εξετάσουν πάλι το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του STAR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρήνη Λαγούδη - Αποκάλυψη «βόμβα»: Τι είδε αστυνομικός λίγο πριν βρεθεί νεκρή (vid)

Ειρήνη Λαγούδη - Αποκάλυψη «βόμβα»: Τι είδε αστυνομικός λίγο πριν βρεθεί νεκρή (vid)

Ο μάρτυρας - «κλειδί», οι δύο άνδρες και το τζιπ

Μάρτυρας – «κλειδί» υποστηρίζει ότι το πρωί της εξαφάνισής της η άτυχη γυναίκα ήταν για αρκετή ώρα με δυο άντρες.

«Είδα την Ειρήνη με δύο άντρες την ημέρα του θανάτου της στο Λούρο. Ήταν στο δικό της αυτοκίνητο και τη είδα που καθόταν στοπίσω κάθισμα. Στο σημείο ήταν ήδη ένα τζιπ χρίς οδηγό. Τότε κατέβηκε ο ένας από τους δύο άντρες από το αυτοκίνητο της Ειρήνης και μπήκε στο τζιπ. Λίγα λεπτά αργότερα τα δύο αυτοκίνητα έφυγαν μαζί», ανέφερε ο μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star.

Πρόκειται για κάτοικο κοντά στο Λούρο ποταμό που επιβεβαιώνει τα όσα είδαν και οι δυο ψαράδες, οι οποίοι είχαν καταθέσει πως είδαν την Ειρήνη Λαγούδη να βρίσκεται με δυο άντρες λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Το αυτοκίνητο του ενός από τους δυο, το τζιπ, έχει μπει ήδη στο μικροσκόπιο των Αρχών για να φθάσουν και στην ταυτότητά του, με τα όλα τα σενάρια να είναι πλέον πιθανά.