Δεν δέχεται κανείς το ένα εκατ. λαθρομετανάστες

Newsroom Newsroom

Δεν δέχεται κανείς το ένα εκατ. λαθρομετανάστες

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Έρχεται τσουνάμι επιδημιών στην Αθήνα

Ένας άγριος πόλεμος μεταξύ ελληνικών πόλεων και Χρυσοχοΐδη έχει ξεσπάσει το τελευταίο 24ωρο καθώς σε καμία ελληνική περιφέρεια δεν δέχονται οι τοπικές αρχές και οι κάτοικοι της περιοχής τη δημιουργία στρατοπέδων λαθρομεταναστών.

Κι ενώ οι υγειονομικές υπηρεσίες της Νομαρχίας Αττικής και του υπουργείου Υγείας προειδοποιούν για τσουνάμι επιδημιών, μία βόμβα πολλών μεγατόνων που αναμένεται να σκάσει στην Αθήνα τους θερινούς μήνες - λόγω της ζέστης και της έλλειψης καθαριότητας στους λαθρομετανάστες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν μπορεί να βρει μέχρι στιγμής ούτε ένα μέρος εκτός Αθηνών όπου θα μπορέσει να δημιουργήσει στρατόπεδο για τους λαθρομετανάστες.

Στο χάρτη που αποκαλύπτει σήμερα το neswbomb (έχει δημιουργηθεί από την ευρωπαϊκή οργάνωσης για τους λαθρομετανάστες) εμφανίζονται με κουκίδες τα κέντρα σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες όπου ζουν οι λαθρομετανάστες μέχρι να τους στείλουν πίσω στις πατρίδες τους.

xartis-xardavella

Κι ενώ όλες οι χώρες στην Ευρώπη είναι γεμάτες με τέτοια κέντρα, η Ελλάδα εμφανίζεται να έχει μόνο τρία με τέσσερα στις περιοχές Αττικής, Πατρών και Έβρου.

Να σημειωθεί ότι για την απομάκρυνση από την Αθήνα και τα μεγάλα αστικά κέντρα του ενός εκατομμυρίου των λαθρομεταναστών απαιτείται η δημιουργία 30 τουλάχιστον στρατοπέδων για τους λαθρομετανάστες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε ένα και ο αριθμός των λαθρομεταναστών αυξάνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved