ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ξεσκεπάζουμε το «καρτέλ του χάλυβα» και το «παιχνίδι» της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Ξεσκεπάζουμε το «καρτέλ του χάλυβα» και το «παιχνίδι» της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Τον πλήρη φάκελο με τα στοιχεία για τον τρόπο που δρούσε επί σειρά ετών το «καρτέλ του χάλυβα» θα φέρει σε λίγες ημέρες στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr, ώστε ο ελληνικός λαός να ενημερωθεί για όσα «τρέμουν» και επιδιώκουν πάση θυσία να αποτρέψουν οι τρεις μεγαλύτερες βιομηχανίες χαλυβουργίας της Ελλάδας.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ... ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΜΑΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο «ΦΑΚΕΛΟΣ» ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ... ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR

Ηδη, οι καταγγελίες για προσπάθεια «κουκουλώματος» της υπόθεσης πέφτουν σαν βροχή, καθώς δημόσια ο επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού Λιανικού Εμπορίου, κ. Φλωράς, μίλησε για το ρόλο της Επιτροπής Ανταγωνισμού που από το 2006 είχε στα χέρια της όλα τα στοιχεία για το «καρτέλ του χάλυβα», αλλά έφτασε στο 2015, για να αποφασίσει να φέρει το πόρισμα στην Ολομέλεια, αφού διαπιστώθηκαν παραβάσεις νομοθετικές, ικανές να στείλουν τις τρεις εταιρείες στο «σκαμνί».

Το Newsbomb.gr θα αποκαλύψει με μια σειρά απο δημοσιεύματα, όλα τα στοιχεία από τον φάκελο που μεταβίβασε η Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού προς την προϊστάμενη αρχή της Επιτροπής Ανταγωνισμού, για τις ενέργειες των διοικήσεων της Χαλυβουργικής των αδερφών Αγγελόπουλων, της Χαλυβουργίας της οικογένειας Μάνεση και της ΣΙΔΕΝΟΡ της οικογένειας Στασινόπουλου, που ελέγχονται και παραπέπονται με την κατηγορία της ανταλλαγής εμπιστευτικών πληροφοριών και της αύξησης των τιμών που δημιουργούν ενδείξεις -σύμφωνα με την έρευνα- παράβασης των άρθρων 1 και 2 του ν. 3959/2011 (πρώην 1 και 2 του ν. 703/1977).

Για μια ακόμη φορά το Newsbomb.gr θα αναδείξει και θα «χτυπήσει» τη διαπλοκή, εστιάζοντας και στον τομέα της βιομηχανίας του χάλυβα, αποτρέποντας τις όποιες... σκέψεις και προσπάθειες βρίσκονται σε εξέλιξη, για να κουκουλωθεί ένα από τα πιο μεγάλα σκάνδαλα στο χώρο της βαριάς βιομηχανίας στη χώρα μας.

Μείνετε συντονισμένοι...

Σχετικές ειδήσεις