Αποκλειστικό: Απόφαση - πρόκληση από την 17η τακτική ανακρίτρια για τον Ασημακόπουλο

Newsbomb

Αποκλειστικό: Απόφαση - πρόκληση από την 17η τακτική ανακρίτρια για τον Ασημακόπουλο

Πλήθος ερωτημάτων γεννά η πρόσφατη απόφαση της 17ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών, κ. Ευγενίας Ζωχιού, η οποία με μια πρωτοφανή ενέργεια έδωσε... φτερά στον δικηγόρο, Ασημάκη Ασημακόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για μια σειρά από αδικήματα, ώστε να «πετάξει» εκτός της χώρας, αφού δεν του επέβαλλε καν τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ 70.000 ΕΥΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

Πρόκειται για μια απόφαση – πρόκληση για τις δικαστικές αρχές, με την οποία αντιμετωπίζεται με απαράδεκτη επιείκεια, απίστευτα προκλητική, ένας κατηγορούμενος ο οποίος – σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εμφανίζεται να έχει οικειοποιηθεί ποσό 500.000 ευρώ, το οποίο του κατέθεσε ο Αλέξανδρος Αβατάγγελος, εκ των πρωταγωνιστών στη δικογραφία των υποβρυχίων, για να το καταβάλλει ως εγγύηση στο ελληνικό δημόσιο για την αποφυλάκισή του.

Τα χρήματα αυτά πιστώθηκαν σε... δόσεις, κατόπιν υπόδειξης του Ασημακόπουλου προς τον Αβατάγγελο, σε λογαριασμό που διατηρεί στην Τράπεζα UBS της Ελβετίας με αριθμό CH 490024028588161-U, από τον Νοέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2014. Μόνο που η εγγύηση δεν κατεβλήθη ποτέ προς εκπλήρωση του όρου της εγγυοδοσίας, κάτι που έπρεπε να είχε συμβεί μέχρι τις 4-12-2013, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή εις βάρος του Αβατάγγελου.

Είναι απίστευτο, είναι όμως απόλυτα πραγματικό και 100% ελληνικό και φέρει τη σφραγίδα της 17ης τακτικής ανακρίτριας, η οποία με απόφασή της, επέτρεψε στον Ασημάκη Ασημακόπουλο να κυκλοφορεί ελεύθερος, με την καταβολή χρηματικής εγγύησης μόλις 70.000 ευρώ και μάλιστα, χωρίς καν να του επιβάλλει τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Δείτε στα έγγραφα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr τόσο το κατηγορητήριο εις βάρος του δικηγόρου, Ασημάκη Ασημακόπουλου, όσο και την πρωτοφανή απόφαση της 17ης τακτικής ανακρίτριας, κ. Ευγενίας Ζωχιού και θα αντιληφθείτε γιατί δεν υπάρχει καμία απολύτως καμία περίπτωση να δούμε άσπρη μέρα σε αυτό τον τόπο...

Αποκλειστικό: Απόφαση - πρόκληση από την 17η τακτική ανακρίτρια για τον Ασημακόπουλο
01
Αποκλειστικό: Απόφαση - πρόκληση από την 17η τακτική ανακρίτρια για τον Ασημακόπουλο
Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved