ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο Τσίπρας διορίζει στο δημόσιο τους «κολλητούς» του Καμμένου

Ο Τσίπρας διορίζει στο δημόσιο τους «κολλητούς» του Καμμένου

Πριν από ένα χρόνο ο κ. Τσίπρας υπόσχονταν το τέλος του διορισμού ημετέρων στο δημόσιο και την αξιοκρατία σε όλους τους τομείς. Κατήγγειλε μάλιστα κομματικούς διορισμούς από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και πάταξη της διαφθοράς.

ΠΑΡΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ένα χρόνο μετά, η κατάσταση στη χώρα όχι μόνο δεν έχει γίνει πιο δίκαιη όσον αφορά στους διορισμούς, αλλά αντιθέτως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τοποθετεί ακάθεκτη τα «δικά της παιδιά» σε καίριες θέσεις του δημοσίου.

Ο διορισμός δεκάδων μετακλητών υπαλλήλων σε υπουργικά γραφεία και τη Βουλή προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες θύελλα αντιδράσεων, με τον κ. Τσίπρα μάλιστα να σπεύδει από το βήμα της Βουλής να δικαιολογήσει αυτές τις προσλήψεις με το απίστευτο επιχείρημα «και εσείς τα ίδια κάνατε!». Υποστήριξε δε ότι επί τρικομματικής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ακολουθήθηκε το 4-2-1 στους διορισμούς.

Παρά τη γενική κατακραυγή και την κόντρα στη Βουλή, σήμερα έγινε γνωστό ότι το υπουργείο Υποδομών προωθεί δύο κομματικά στελέχη για την «ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ».

Με ενημερωτικό σημείωμα που αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια, ο πρόεδρος της επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλή καλεί τα μέλη της προκειμένου να διατυπώσουν γνώμη για τους προτεινόμενους από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη για τις θέσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της «ΤΡΑΙΝΟΣΕ».

Σύμφωνα με την πρόταση του υπουργού, για διευθύνων σύμβουλος προωθείται ο Φίλιππος Τσαλίδης, στενός συνεργάτης του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης με το κόμμα, πρόεδρος του ιδρύματος των ΑΝΕΛ και υπηρεσιακός υφυπουργός Εσωτερικών της κυρίας Κατερίνας Θάνου.

Για την θέση του προέδρου προτείνεται ο Παναγιώτης Θεοχάρης. Ποιος είναι αυτός; Στενός συνεργάτης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη που κατέχει και θέση στο πολιτικό του γραφείο.

Ο νεποτισμός στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει. Τσίπρας και Καμμένος δεν κατάφεραν να τηρήσουν ούτε αυτή την προεκλογική τους δέσμευση και επιβεβαιώνουν όσους υποστηρίζουν ότι «δεν έχουν καμία διαφορά από τις προηγούμενες κυβερνήσεις».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.GR ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Σχετικές ειδήσεις