Αυτή είναι η τράπεζα που ελέγχει τον κόσμο!

Newsbomb

Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για το ρόλο των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που εδώ και χρόνια ελέγχουν την παγκόσμια διακυβέρνηση - Δείτε πώς είναι στημένο το παιχνίδι.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στις 21.00, στην τηλεόραση της ΕΡΤ και έχει τίτλο: «GOLDMAN SACHS THE BANK THAT RUNS THE WORLD».

Όπως θα δείτε και από το βίντεο, αποκαλύπτεται πλήρως ο ρόλος των τραπεζιτών, αλλά και των δοτών πολιτικών που επί δεκατίες υπηρετούσαν και υπηρετούν τα γεράκια των αγορών, πάντα βέβαια με το αζημίωτο.

Δείτε το βίντεο.

Από τότε που η χρηματιστηριακή αγορά συνετρίβη, το βράδυ της 15 Σεπτεμβρίου του 2008, η Goldman Sachs, ή GS για συντομία, υπάρχει παντού: στην κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, στην ελληνική κρίση, στην βουτιά του ευρώ, και στην εκστρατεία για την πρόληψη της ρύθμισης των χρηματοπιστωτικών αγορών.

Η επενδυτική τράπεζα που δημιουργήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1868 έχει χαράξει τη φήμη και την επιτυχία της δουλεύοντας αθόρυβα στο παρασκήνιο. Η GS ήταν Η τράπεζα, το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που ελέγχει τον κόσμο δουλεύοντας με απόλυτη μυστικότητα.

Αλλά σήμερα η GS αντιμετωπίζει μυριάδες κατηγορίες: παίζει καθοριστικό ρόλο στο φιάσκο των ενυπόθηκων δανείων υψηλού κινδύνου, ωθεί αρκετούς από τους ανταγωνιστές της σε πτώχευση, βοηθάει χώρες όπως η Ελλάδα να κρύβουν τα ελλείμματά τους ενώπιον εικασιών σχετικά με την πτώση τους, συντελεί στην κατακρήμνιση του ευρώ, και επηρεάζει τον δείκτη τιμών καταναλωτή. Και όμως η GS έχει βγει μέσα από αυτή την κρίση πλουσιότερη και πιο ισχυρό από ποτέ. Το ντοκιμαντέρ θα οδηγήσει τους θεατές κατευθείαν στην καρδιά της τράπεζας που ελέγχει τον κόσμο.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved