ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ανδρέας Παπανδρέου το 1989: Η Ελλάδα θα γίνει ξενοδοχείο της Ευρώπης! (video)

Ανδρέας Παπανδρέου το 1989: Η Ελλάδα θα γίνει ξενοδοχείο της Ευρώπης! (video)

Μια συγκλονιστική πρόβλεψη του Ανδρέα Παπανδρέου για τα όσα ζούμε σήμερα, εν μέσω κρίσης, μνημονίων και επιτήρησης - Το βίντεο που θα δείτε είναι από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 1989 ο τότε Πρωθυπουργός στην κρατική τηλεόραση

Του Κώστα Τσιτούνα - Δημοσιογράφου

Τα προφητικά λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου για την μετέπειτα πορεία της Ελλάδας προκαλούν τρόμο:

«Εάν έχουμε νεοφιλελευθερη λυση στην Ελλάδα πορευόμενοι προς το 92 και μετά τοτε η ελληνικη οικονομια θα υποστεί πραγματικά μια βαρβαρότατη επίθεση από γίγαντες , θα παραδοθούμε θέλουμε δεν θέλουμε, εαν οι νόμοι της αγοράς και μόνον αυτοί ισχύσουν, σε ξενα συμφέροντα και πράγματι η Ελλάδα θα μεταβληθεί σε ενα ξενοδοχείο της Ευρώπης... είναι οι ώρες κρίσιμες».

Και βεβαίως προκαλούν τρόμο διότι η εκτίμησή του ήταν απολύτως εύστοχη.

Μετά το 1993 η χώρα οδηγήθηκε σε νεοφιλελεύθερη διακυβέρνηση (πρωθυπουργία Σημίτη και εκσυγχρονιστών), οι οποίοι έβαλαν τη χώρα στις ράγες του άκρατου και ανεξέλεγκτου νεοφιλελευθερισμού, με αποτέλεσμα οι «αγορές» να αποκτήσουν τον έλεγχο της οικονομίας και της πολιτικής.

Οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ σε αγαστή συνεργασία με τα ξένα χρηματοοικονομικά funds έβαλαν την Ελλάδα στην ΟΝΕ χωρίς καμία απολύτως δικλείδα ασφαλείας και έκτοτε η χώρα σέρνεται στους ρυθμούς που χτυπούν οι διεθνείς χρηματαγορές και τα γεράκια των κερδοσκόπων.

Κι όλα αυτά τα είχε προβλέψει ο Ανδρέας Παπανδρέου από το... 1989!!!

Θυμίζουμε για την Ιστορία, ότι τα ίδια είχε πει και το 1995 στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής που έλαβε μέρος και εις την οποία είχε προειδοποιήσει ότι οι χώρες της Ευρώπης θα υποταχθούν στο... Διευθυντήριο των Βρυξελλών, δηλαδή στις «αγορές» της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης. Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί σίγουρα απόδειξη ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας γνώριζε εδώ και δεκαετίες που βαδίζουμε και κανένας δεν έκανε το παραμικρό να αποτρέψει αυτή την κατρακύλα.

Χρήσιμο υλικό ιστορικής και πολιτικής αξίας.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...