ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Σανίδα σωτηρίας στα πολιτικά «λαμόγια»

ΟΚ. Χαρδαβέλλαςαποκαλύπτει το μεγάλο κόλπο προστασίας των πολιτικών.

Οι μεγάλοι κερδισμένοι από τη νέα αναπόφευκτή, όπως φαίνεται, νέα προσφυγή στις κάλπες θα είναι οι Γ.Παπανδρέου, Γ.Παπακωνστατίνου και όλοι οι πολιτικοί – κυβερνητικοί παράγοντες που έχουν τυχόν ποινικές ευθύνες για την καταστροφή της χώρας.

Κατά ένα περίεργο τρόπο όλα τα κόμματα δεν λένε στον ελληνικό λαό ότι το άρθρο 86 παράγραφος 36 του Συντάγματος ορίζει τα εξής:

«Η Βουλή μπορεί να ασκήσει την αρμοδιότητά της για δίωξη κατά όσων διετέλεσαν μέλη κυβέρνησης ή υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους μέχρι το πέρας και της 2η τακτικής Συνόδου της επόμενης βουλευτικής περιόδου».

Δηλαδή οι προσεχείς εκλογές που οδηγούν στη συγκρότηση της επόμενης κοινοβουλευτικής περιόδου προκαλούν και παραγραφή των οποιονδήποτε τυχόν ποινικών αδικημάτων των μελών της προηγούμενης κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.

Γιατί θα είναι η 3η κοινοβουλευτική περίοδος, καθώς οι δύο προηγούμενες είναι της περιόδου κυβέρνησης Παπανδρέου – Παπαδήμου και η 2η είναι – έστω και αν ανοίξει για μια μέρα η βουλή– η περίοδος που καθόρισαν οι τελευταίες εκλογές.

Το πολύ ευαίσθητο αυτό ζήτημα το οποίο κρατούν στην απόλυτη σιωπή όλα τα κόμματα παρουσιάζει απόψε στις 21:00 στη Web TV του newsbomb, ο Κώστας Χαρδαβέλλας με την παρουσία συνταγματολόγων, πολιτικών και παραγόντων της Ε.Ε.

Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα είναι σε επαφή με το κοινό της εκπομπής για τις ερωτήσεις και τις παρεμβάσεις του στο θέμα που θα γίνεται συζήτηση.

Καλεσμένοι στην αποψινή εκπομπή:

Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής ΝΔ

Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Μενέλαος Τασιόπουλος, Δημοσιογράφος

Παναγιώτης Γεννηματάς, επίτιμος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

Γιώργος Κασιμάτης, Συνταγματολόγος

Παρεμβάσεις μέσω SKYPE

Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Νίκος Σαμοΐλης, Δημοσιογράφος

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER