Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Η μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα στις Βρυξέλλες

Newsbomb

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μπαίνει στα παρασκήνια της Ε.Ε.

Ακριβώς την αντίθεση στάση από αυτήν που είχαν τηρήσει οι Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου στις πρώτες τους συναντήσεις με την τρόικα που οδήγησαν στο πρώτο μνημόνιο, μια στάση ενδοτική και ιδιαίτερα χαλαρή, είναι αποφασισμένος να τηρήσει ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς την ερχόμενη Πέμπτη 28 Ιουνίου στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, όπου και η Ελλάδα θα βάλει για πρώτη φορά επίσημα το αίτημα για την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

Η ελληνική ομάδα που θα δώσει τη σκληρή μάχη στις Βρυξέλλες και θα την αποτελούν οι Α. Σαμαράς, Β. Βενιζέλος, Φ. Κουβελης, Γ. Ζανιάς, Β. Ράπανος, γνωρίζει ότι λόγω συγκυριών –πρόβλημα με Ισπανία και Ιταλία, πιέσεις Ομπάμα σε Μέρκελ, πρώτα σημάδια ύφεσης σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, κλυδωνισμοί στο ευρώ- υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα για μια σκληρή αλλά όχι αδιάλλακτη στάση, ώστε να κερδίσει πολλά από αυτά που θα ζητήσει.

Ακριβώς αυτό το κρίσιμο θέμα θα παρουσιάσει απόψε στις 9 μ.μ. στην τηλεόραση του newsbomb.gr η εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα, όπου πολιτικοί και οικονομολόγοι θα αναλύσουν τα πιθανά αποτελέσματα από την συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τους άλλους ευρωπαίους ηγέτες στις Βρυξέλλες.

Παράλληλα, ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα είναι σε επαφή με το κοινό και θα μεταφέρει στο στούντιο τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις του.