Μαρέβα Μητσοτάκη - Μελάνια Τραμπ: Εντυπωσιακές εμφανίσεις - Τι φόρεσαν (pics)

Newsbomb

ASSOCIATED PRESS

Οι στιλιστικές επιλογές της Μαρέβας Μητσοτάκη, αλλά και της Μελάνια Τραμπ κατά τη συνάντησή τους στο Λευκό Οίκο μαγνήτισαν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Το ζεύγος Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη κατέφθασαν στον Λευκό Οίκο χθες λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ (ώρα Ελλάδας), όπου έγιναν δεκτοί από το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ.

Ο καιρός στην Ουάσιγκτον ήταν βροχερός, με το κρύο να είναι τσουχτερό.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη φορώντας ένα ζεστό παλτό, συνόδευσε τον Έλληνα πρωθυπουργό στον Λευκό Οίκο, ο οποίος φορούσε επίσης ένα ζεστό γκρι παλτό πάνω από το σακάκι του.

Δείτε στη gallery τις εμφανίσεις του ζεύγους Μητσοτάκη και του ζεύγους Τραμπ:

Η σύζυγος του πρωθυπουργού χαιρέτισε την Πρώτη Κυρία, η οποία ανταπέδωσε εγκάρδια την χειραψία με ένα χαμόγελο.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Μελάνια Τραμπ και η Μαρέβα Μητσοτάκη άλλαξαν θέσεις και στάθηκαν πλάι στους συζύγους τους για τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Τόσο η Μαρέβα Μητσοτάκη, όσο και ο Έλληνας πρωθυπουργός έβγαλαν τα παλτό τους. Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε ένα κλασικό μπλε σακάκι σε στενή γραμμή, με μπλε γραβάτα, ενώ η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε τόνους του καφέ - σοκολά για το jumsuit, αλλά και τα παπούτσια.

Η Μελάνια Τραμπ για τη συνάντησή τους επέλεξε ένα μακρύ καρό jumpsuit σε αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι και μαύρη ζώνη με φαρδιά αγκράφα. Κάτω από το ρούχο διακρίνονται μαύρες, βελούδινες μπότες.

Διαβάστε επίσης:

Τραμπ: Ο Σουλεϊμανί σχεδίαζε μια τεράστια επίθεση - Σώσαμε πολλές ζωές σκοτώνοντάς τον

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved