ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Eurogroup: Το σχόλιο του Γιάνη Βαρουφάκη στη «βόμβα» Σόιμπλε περί GREXIT (photo)

Eurogroup: Το σχόλιο του Γιάνη Βαρουφάκη στη «βόμβα» Σόιμπλε περί GREXIT (photo)

Λίγο μετά την αποκάλυψη-βόμβα της κυριακάτικης έκδοσης της Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), που έφερε στο φως έγγραφο του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε την είδηση στο twitter, επιβεβαιώνοντας... τον εαυτό του!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στη βρετανική εφημερίδα Guardian, εξαπολύσε ευθεία επίθεση στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αναφέροντας πως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ για να εκφοβίσει τους Γάλλους.

Πριν από λίγη ώρα έγινε η FAZ δημοσιοποίησε ένα έγγραφο, που σύμφωνα με αυτό, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προτείνει δύο λύσεις: Η μία είναι έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, πενταετούς διάρκειας και ανθρωπιστική βοήθεια.
Έτσι ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας θέλησε να σχολιάσει αυτή την είδηση και στην ουσία να δείξει πως... δικαιώνεται, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Αξίζει να διαβάσεις αυτό... (σ.σ το άρθρο της FAZ), σε συνδιασμό με το άρθρο μου στον Guardian (σ.σ βάζοντας το άρθρο του).

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για το Eurogroup