ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Eurogroup: Το σχόλιο του Γιάνη Βαρουφάκη στη «βόμβα» Σόιμπλε περί GREXIT (photo)

Eurogroup: Το σχόλιο του Γιάνη Βαρουφάκη στη «βόμβα» Σόιμπλε περί GREXIT (photo)

Λίγο μετά την αποκάλυψη-βόμβα της κυριακάτικης έκδοσης της Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), που έφερε στο φως έγγραφο του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε την είδηση στο twitter, επιβεβαιώνοντας... τον εαυτό του!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στη βρετανική εφημερίδα Guardian, εξαπολύσε ευθεία επίθεση στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αναφέροντας πως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ για να εκφοβίσει τους Γάλλους.

Πριν από λίγη ώρα έγινε η FAZ δημοσιοποίησε ένα έγγραφο, που σύμφωνα με αυτό, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προτείνει δύο λύσεις: Η μία είναι έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, πενταετούς διάρκειας και ανθρωπιστική βοήθεια.
Έτσι ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας θέλησε να σχολιάσει αυτή την είδηση και στην ουσία να δείξει πως... δικαιώνεται, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Αξίζει να διαβάσεις αυτό... (σ.σ το άρθρο της FAZ), σε συνδιασμό με το άρθρο μου στον Guardian (σ.σ βάζοντας το άρθρο του).

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για το Eurogroup

Σχετικές ειδήσεις