«Κάγκελο» η Φώφη: «Βιαστείτε κυρία πρόεδρε γιατί έχουμε και άρμεγμα!»

Newsbomb

Φώφη Γεννηματά: Στη Λάρισα βρέθηκε την Πέμπτη (01/06/2017) η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, όπου συναντήθηκε με τοπικούς επιχειρηματικούς φορείς, ωστόσο δεν ήταν και τόσο συνεπής με το πρόγραμμά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το onlarissa.gr, η κ. Γεννηματά προσήλθε με μισή ώρα καθυστέρηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας, όπου είχε προγραμματιστεί η σχετική εκδήλωση.

Ωστόσο, εκεί την περίμενε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας Νίκος Παλάσκας, ο οποίος δεν της... χαρίστηκε για την «ώρα ΠΑΣΟΚ».

Αφού ο Φίλιππος Σαχινίδης σύστησε στην κ. Γεννηματά τον Λαρισαίο κτηνοτρόφο, ο τελευταίος δεν έχασε στιγμή: «Κυρία πρόεδρε θα μου δώσετε προτεραιότητα γιατί η ώρα περνά και πρέπει να πάμε για άρμεγμα!»

Σάστισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υποδέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο την απρόβλεπτη ατάκα του κ. Παλάσκα.

Λίγο μετά όμως, μόλις επέστρεψε από την επίσκεψή της στο αρχαίο θέατρο, δεν τον ξέχασε. Πήρε το λόγο και ζήτησε να είναι από τους πρώτους που θα μιλήσουν ο Λαρισαίος κτηνοτρόφος. Όπερ και εγένετο.

Βέβαια, τα όσα ακολούθησαν μάλλον την στεναχώρησαν, αφού ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων την στρίμωξε για τα καλά στα σχοινιά για την πολύκροτη συμφωνία για τη φέτα.

Πηγή φωτογραφίας και πληροφορίες: Onlarissa.gr

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved