Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Αντώναρος: Σε τρεις μήνες η κυρία... θα είναι στην κυβέρνηση - Ποια εννοεί;

Αντώναρος: Σε τρεις μήνες η κυρία... θα είναι στην κυβέρνηση - Ποια εννοεί;

Την πρόβλεψη- ίσως και την πληροφορία- ότι μια έμπειρη πολιτικός θα βρίσκεται πολύ σύντομα στην κυβέρνηση, κάνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλής, Ευάγγελος Αντώναρος - Ποια κυρία εννοεί ο Αντώναρος; 

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook υπάρχει ανικανότητα του επιτελείου Εξωτερικών και Άμυνας και “βλέπει” άλλη βουλευτή της ΝΔ σε ρόλο συντονίστριας. Προφανώς στα κρίσιμα υπουργεία των Εξωτερικών και Άμυνας.

Παράλληλα, κάνει λόγο για άλλους δύο «άριστους» που έχουν ανάλογα «προσόντα» με τον Αντώνη Διαματάρη και τους καλεί να παραιτηθούν πριν δουν το φως της δημοσιότητας στα κενά στα τυπικά τους προσόντα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Η απομακρυνση ( γιατί φυσικά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για παραίτηση) Διαματάρη είναι περισσοτερο πολυδιαστατη για όσους ξέρουν πρόσωπα και πραγματα και ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ.

Ερχονται κι άλλες αποκαλύψεις ΚΑΙ για άλλους μη εκλεγμένους ΑΡΙΣΤΟΥΣ ( όπως με πληροφορούν οι πηγές μου). Γι αυτό θα συνιστούσα σε δύο απο αυτούς να παραιτηθούν για προσωπικούς λόγους πριν τους αποκεφαλίσουν. Για την ώρα δεν θα πω περισσότερα.

Στο τέλος της ανάρτησής του αποκαλύπτει ποια γυναίκα θα αναγκαστεί να βάλει στην κυβέρνηση.

Δείτε παρακάτω

Τελος: Πριν συμπληρωθεί τρίμηνο από σήμερα ο Μητσοτάκης θα εχει εξαναγκασθεί εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσει την απόφαση του και να καλέσει την Ντορα Μπακογιάννη στη κυβέρνηση και να της αναθέσει τον συντονισμό του τομέα Εξωτερικων και Αμυνας όπου ο ίδιος αλλά κι όσοι τον συμβουλεύουν στο παρασκήνιο — και κάποιοι από μας ξέρουμε ποιοι είναι — είναι επιεικώς ανεπαρκείς».