Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Θεοδωρικάκου μετά τον ανασχηματισμό

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Θεοδωρικάκου μετά τον ανασχηματισμό

Τελικά όσοι βιάστηκαν να πουν και να εκτιμήσουν ότι το γυαλί μεταξύ Θεοδωρικάκου και Μητσοτάκη ράγισε, μάλλον πρόκειται να σκοντάψουν... 

Οι πληροφορίες λένε ότι μετά τον ανασχηματισμό ο πρώην υπουργός κ. Τάκης Θεοδωρικάκος πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση έγινε το περασμένο Σάββατο όπως αναφέρουν τα ΝΕΑ και μάλιστα κράτησε αρκετή ώρα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ήταν σε πολύ καλό κλίμα και οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν ειλικρινά και να διώξουν τις όποιες σκιές υπήρχαν στην ατμόσφαιρα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο κ. Θεοδωρικάκος αμέσως μετά την αντικατάστασή του στον ανασχηματισμό φρόντισε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και μέσα στην Βουλή, αλλά και στην πρώτη του συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ALPHA 98,9 όταν είπε ότι παραμένει προσηλωμένος στο έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη και ότι δεν επηρεάζονται σε καμία περίπτωση οι σχέσεις του με τον Πρωθυπουργό από το αν ο ίδιος είναι υπουργός ή όχι.

Είναι εμφανές ότι η συνάντηση αυτή επιβεβαιώνει μια ισχυρή σχέση μεταξύ των δύο ανδρών η οποία έχει πολιτικό και χρονικό βάθος από την εποχή που ο κ. Μητσοτάκης έδινε τον δικό του αγώνα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και αργότερα για την πρωθυπουργία.

Μάλλον βιάστηκαν όσοι έσπευσαν να πουν ή να γράψουν ότι χώρισαν οι δρόμοι του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοβουλία Μητσοτάκη για ταχύτερη έγκριση των υπόλοιπων εμβολίων κορονοϊού από την ΕΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.