Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ντροπή μας Έλληνες

Ντροπή μας Έλληνες

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, που θα έπρεπε να σχεδιάζαμε σύγχρονες εφαρμογές, τεχνολογικές επαναστάσεις και να στηρίζαμε τη νέα γενιά στην εύρεση εργασίας, γινόμαστε μάρτυρες ενός δράματος με τα φάρμακα.

Άρθρο του Κωνσταντίνου Σ.Μαργαρίτη, Δημοσιογράφου

Οι φαρμακοποιοί, δικαιολογημένα από οικονομικής άποψης, έχουν απαγορέψει στους γονείς, παπούδες και γιαγιάδες μας να παίρνουν με πίστωση τα φάρμακά τους! Ανεπίτρεπτη συμπεριφορά από επιστήμονες, που ακολουθούν σε νοοτροπία το διαλυμένο κράτος. Ακυβέρνητη η χώρα εδώ και τρείς μήνες, δεν απαιτεί την εφαρμογή των νόμων και την επιβολή των ποινών. Ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει, χωρίς να νοιάζεται για τον συνάνθρωπό του.

Χαρακτηριστικότερο όλων η ανεπάρκεια και η προκλητικότητα του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ κ.Γεράσιμου Βουδούρη. Δηλώσεις, απειλές, υποσχέσεις από ένα κρατικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, βοηθός του τ.Γενικού Δ/ντή του ΠΑΣΟΚ κ.Ροβέρτου Σπυρόπουλου – Δ/ντή ΙΚΑ, που δεν έχει την ευθιξία να αναλάβει τις ευθύνες του για την ανικανότητά του και ταλαπωρεί χιλιάδες νόμιμους Έλληνες φορογούμενους, για να μην παραιτηθεί.

Ντροπή μας συμπολίτες μου, έλληνες στη καρδιά και στη στάση ζωής, να ανεχόμαστε ανίκανα, διορισμένα κρατικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να εξευτελίζουν τη τρίτη ηλικία σε ατέλειωτες ουρές έξω από τα φαρμακεία. Έντιμους αγωνιστές της ζωής που πλήρωναν επί 35 και πλέον έτη τις εισφορές τους για να έχουν μια ουσιώδη ιατρικοφαρμακευτική περίθαλψη.

Μου προκαλεί οργή και αγανάκτηση που η χώρα μου διαλύεται στα χέρια συντεχνιών. Η Ελλάδα της Ευρώπης οφείλει στους πολίτες της άριστες υπηρεσίες. Το κράτος μπορεί να καθυστερεί στις υποχρεώσεις του, αλλά ποτέ δεν επιβάλλει ΄΄κούρεμα΄΄ στα όσα οφείλει.

Σεβασμό στον άνθρωπο και στην προσωπικότητά του, αν θέλουμε να ελπίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει σ'αυτή τη χώρα. Μην ισοπεδώνουμε ότι μας έχει απομείνει. Η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος ανέδειξε την απουσία του κράτους και την ανικανότητα των στελεχών του.