Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ξεκίνησε την κόντρα της Α' Αθήνας

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ξεκίνησε την κόντρα της Α' Αθήνας

Είναι δεδομένο πως στην Α' Αθήνας θα δοθεί η μητέρα των μαχών στη Νέα Δημοκρατίας.

Το ενδεχόμενο επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ θα αφήσει τη γαλάζια παράταξη με 2-3 βουλευτές στο άλλοτε παραδοσιακό της κάστρο, κάτι που ήδη έχει ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά των γαλάζιων πολιτικών που θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στην περιοχή.

Ντόρα Μπακογιάννη, Προκόπης Παυλόπουλος, Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Φωτεινή Πιπιλή και Ν.Κακλαμάνης αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη, την ώρα που η απουσία των Δ.Αβραμόπουλου, Ε.Βόζεμπεργκ και Ν.Μηταράκη ανοίγει την όρεξη πολλών νέων διεκδικητών μιας θέσης στην επόμενη βουλή.

Ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων πάντως φρόντισε νωρίς νωρίς θα καθορίσει τους αντιπάλους του, στοχοποιώντας την Όλγα Κεφαλογιάννη. Με σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter κατηγορεί την Υπουργό Τουρισμό για σιωπή στο θέμα αύξησης του ΦΠΑ στον τουρισμό, ανοίγοντας την πρώτη εσωκομματική κόντρα των γαλάζιων στην περιοχή. «Η αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό είναι συνειδητή επιλογή της τρόικα. Αναρωτιέμαι γιατί επί μία εβδομάδα τώρα η υπ. Τουρισμού σιωπά», έγραψε ο κ. Κακλαμάνης.

Σχετικές ειδήσεις