Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Έρχεται παρέμβαση Αβραμόπουλου

Έρχεται παρέμβαση Αβραμόπουλου

Τις επόμενες κινήσεις του στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό μελετά το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο Επίτροπος Εσωτερικών και Μετανάστευσης εγκατέλειψε στην τελευταία Πολιτική Επιτροπή τη θέση του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, εγκαινιάζοντας με τον τρόπο αυτό την επαναδραστηριοποίηση στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα.

Ο ίδιος ο κ. Αβραμόπουλος επιμένει στη γραμμή που διατύπωσε κατά την τελευταία ομιλία του στο γαλάζιο ακροατήριο, επισημαίνοντας την ανάγκη για εθνική συνεννόηση και συμπόρευση στα κρίσιμα ζητήματα όλων των πολιτικών δυνάμεων.

Σύμφωνα μάλιστα με σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, ο Έλληνας πολιτικός ετοιμάζει παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα της χώρας με ανάλογο περιεχόμενο και σαφή διάθεση να παραμείνει ενεργό κεφάλαιο σε περίπτωση μιας νέας οικουμενικής κυβέρνησης.

Δε θα είναι η πρώτη φορά μάλιστα, που το όνομα του Δ.Αβραμόπουλου εμπλέκεται σε παρόμοιες διεργασίες, μιας και στο παρελθόν δεν ήταν λίγες εκείνες οι φωνές που τον τοποθετούσαν ως τον ιδανικό εγγυητή ενός μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού.

Το χρονικό διάστημα πάντως της παρέμβασης, προσδιορίζεται για μετά το Πάσχα, οπότε και άνθρωποι που τον γνωρίζουν εκτιμούν πως πιστεύει ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Σχετικές ειδήσεις