Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Το σχόλιο του Πανούση για τον Τζιτζικώστα

Το σχόλιο του Πανούση για τον Τζιτζικώστα

Ο χαρακτηρισμός που έκανε σήμερα (13/5/2015) ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιάννης Πανούσης,για τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, άφησε κάποιους έκπληκτους!

Στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση των δυο ανδρών στην Περιφέρεια, ο κ. Πανούσης εξέφρασε την εκτίμησή του πολιτικά για τον κ. Τζιτζικώστα.

«Μιλήσαμε με τον κ. Περιφερειάρχη όχι μόνο σε επίπεδο επιχειρησιακό ή μόνο για θέματα Δημόσιας Τάξης. Έχει ένα όραμα για την Κεντρική Μακεδονία, για τη Μακεδονία και για την Ελλάδα κι αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα. Κρατώ πάντα την ακαδημαϊκή μου ιδιότητα και του σκεπτόμενου Έλληνα και μιλάμε ελεύθερα με τον κ. Περιφερειάρχη», είπε ο κ. Πανούσης, όπως διαβάζουμε στο voria.gr.

Επιπλέον υποστήριξε: «Θεωρώ ότι οι Έλληνες αγαπάμε εξίσου την πατρίδα μας από όποια θέση κι αν έχουμε κι όποια ανάλυση κάνουμε της πραγματικότητας, γι' αυτό και πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όσοι κατέχουμε αξιώματα, χωρίς μιζέριες και χωρίς διαχωριστικές γραμμές. Άρα συνέργια και συνευθύνη σε όλα, νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες, καθαρό μυαλό και χωρίς ιδεολογήματα να πάρουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους, να φύγουμε από αυτά που μας βασανίζουν και να δείξουμε ότι η Αστυνομία – θεσμός της Δημοκρατίας, η Περιφέρεια – θεσμός της Λαϊκής Κυριαρχίας και προφανώς η Κυβέρνηση μπορούν μαζί να ξεπεράσουν τα προβλήματα. Αν διασπαστούμε, αν ο ένας έχει υποψίες απέναντι στη δράση του άλλου, θα πέσει όλο το σύστημα. Άρα λοιπόν αυτή την ανύψωση της Ελλάδας κατά βάση συζητάμε. Κι αυτό με ενθουσιάζει ιδιαίτερα».

Είναι θετικό, να διαπιστώνεις πως υπάρχουν πολιτικοί που δεν είναι τόσο φανατισμένοι και μπορούν να βλέπουν μπροστά. Να κρίνουν πάνω από όλα ποιο είναι σωστό για την πατρίδα.

Σχετικές ειδήσεις