Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Προς κ. Κούλογλου: Ανδρεία, σωφροσύνης αιρετοτέρα...

Προς κ. Κούλογλου: Ανδρεία, σωφροσύνης αιρετοτέρα...

Όχι δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν διάβασα τη σημερινή αναδίπλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέλιου Κούλογλου, αναφορικά με τις σχέσεις που επιθυμούσε να συνάψει η κυβέρνηση με συγκεκριμένο εργολάβο για να έχει το... δικό της κανάλι. Ο κ. Κούλογλου, τον οποίο σέβομαι ως δημοσιογράφο, είναι απλά άλλος ένας «πολιτικάντης» που επιβιώνει στη λογική «κο κο κο κι αυγό τίποτα». Κάτι που δυστυχώς δεν συνάδει με τη δημοσιογραφική του πορεία.

Του Κώστα Τσιτούνα

Ενώ λοιπόν ο κ. Κούλογλου στις 27 Σεπτεμβρίου 2016, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 για την υπόθεση Καλογρίτσα, υποστήριξε ότι «ο κ. Καλογρίτσας προφανώς συνήψε μια συμφωνία και με μέλη της τωρινής κυβέρνησης, αλλά αυτή η συμμαχία δεν ήταν τόσο ισχυρή ώστε να κερδίσει τους αντιπάλους», σήμερα 28 του μήνα, ισχυρίζεται ότι δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο.

«Ποτέ δεν είπα ότι η κυβέρνηση είχε συνάψει συμφωνία με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα για να τη στηρίζει μέσα από το κανάλι που θα έφτιαχνε», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Προσέθεσε πως «δεν το είπα, δεν προκύπτει ούτε από την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξής μου στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.84».

Συμπλήρωσε πως «είπα ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να βάλει κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο και να μαζέψει χρήμα. Προφανώς θα ήθελε να μην είναι όλα τα κανάλια τόσο εχθρικά όσο σχεδόν όλα τα σημερινά κανάλια. Ποτέ δε είπα ότι υπάρχει συμφωνία κυβέρνησης-Καλογρίτσα ή στελεχών της κυβέρνησης με τον Καλογρίτσα».

Προσέθεσε ακόμη, ότι «εγώ ποτέ δεν μίλησα για συμφωνία, όμως από τη στιγμή που ο κ. Καλογρίτσας είχε εκδώσει αριστερή εφημερίδα, είχε σχέση με την Αριστερά, αν επέλεγε το κανάλι του να μην έχει την ίδια τακτική με τα υπόλοιπα, που είναι αντιπολιτευτική, για διάφορους λόγους, προφανώς ένα κανάλι που θα στήριζε την κυβέρνηση, τότε θα κέρδιζε τηλεθεατές».

Εδώ λοιπόν αγαπητέ κύριε Κούλογλου δεν μιλάμε για τριπλό άξελ με διπλό τόλουπ.

Εδώ μιλάμε για παραποίηση της αλήθειας που ξεπερνά κάθε όριο πολιτικού τσαρλατανισμού.

Ακούστε λοιπόν όλο το ηχητικό το οποίο προφανώς ο κ. Κούλογλου θα επιθυμούσε να εξαφανιστεί.

Πάμε τώρα από την αρχή:

Στο ηχητικό απόσπασμα ακούγεται ξεκάθαρα: «Θεωρώ ότι η κυβέρνηση δεν πέτυχε το στόχο της που ήταν να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο με ένα σταθμό που να ήταν περισσότερο... κυβερνητικός προς αυτήν»

Στο 9:50 λεπτό, ο κύριος ευρωβουλευτής δηλώνει κρυστάλλινα: «ο κ. Καλογρίτσας προφανώς συνήψε μια συμφωνία και με μέλη της τωρινής κυβέρνησης, αλλά αυτή η συμμαχία δεν ήταν τόσο ισχυρή ώστε να κερδίσει τους αντιπάλους».

Το «συνήψε συμφωνία με μέλη της κυβέρνησης» βγάζει μάτι!

Μάλιστα θεωρεί απολύτως φυσιολογικό η κυβέρνηση να έχει ένα δικό της μέσο ενημέρωσης, λέγοντας αυτολεξεί: «φυσικά και είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά μέσα ενημέρωσης. Που βρίσκετε το παράλογο σε αυτό;».

Αυτά τα είπε εχθές 27 του μήνα και σήμερα 28 ισχυρίζεται ότι δεν τα είπε.

Σκέτη ιλαροτραγωδία αγαπητέ συνάδελφε.

Σκέτη ιλαροτραγωδία για το δημοσιογραφικό σου ανάστημα.

Διότι επαναλαμβάνω σαν δημοσιογράφο σας σέβομαι. Και το ήθος και την πορεία σας.

Κύριε Κούλογλου, από τέτοιους πολιτικούς τσαρλατανισμούς χορτάσαμε και γι' αυτό έφτασε εδώ που έφτασε ο ρημάδης ο τόπος.

Πλέον, ζητείται πολιτική ανδρεία και λόγια σταράτα.

Η εποχή του... Θεόδωρου Πάρλα πέθανε...

Σχετικές ειδήσεις