Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Θλίψη στην Ομογένεια της Ν. Υόρκης για τον θάνατο του Σωτήρη Σιαψάλη

Θλίψη στην Ομογένεια της Ν. Υόρκης για τον θάνατο του Σωτήρη Σιαψάλη

O 47χρονος ομογενής Σωτήρης Σιαψάλης το απόβραδο της Δευτέρας, καθώς εξερχόταν από τον σταθμό του τρένου της Γραμμής «Ν» στο Ντίτμαρς λιποθύμησε.

Οι συνεπιβάτες του κάλεσαν το 911 και σε χρόνο ρεκόρ έφτασε το ασθενοφόρο το οποίο του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και ανέλαβε την διακομιδή του στο Νοσοκομείο της Αστόριας.

Οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή απέβησαν άκαρπες, διότι τον Σωτήρη τον είχε ήδη προδώσει η καρδιά του. Ο αιφνίδιος και πρόωρος θάνατός του βυθίζει στο πένθος την σύζυγό του Λία, το γένος Χάτον, την μονάκριβη κόρη του Αντωνία, τους γονείς του στην Ελλάδα Πέτρο και Ζωή Σιαψάλη, την αδελφή του Σούλα και τους λοιπούς συγγενείς.

Ο ενταφιασμός του θα γίνουν στην ιδιαίτερή του πατρίδα στην Ελλάδα.

11112016 SIAPSALIS SOTIRIOS 20175 696x707

Ο εκλιπών, όπως είπε ο κουμπάρος του Διονύσιος Φραγκάκης δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα υγείας και το μοιραίο εκείνο βράδυ επέστρεφε από τη δουλειά του στο Μανχάταν.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1969 στην Κατερίνη όπου και μεγάλωσε. Ερχόμενος εδώ ασχολήθηκε αρχικά στο εστιατόριο των γονέων του και αργότερα σε εργολαβική εταιρεία στο Μανχάταν.

ΠΗΓΗ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Σχετικές ειδήσεις