Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Σοκ στην Ομογένεια από την δολοφονία ελληνοαμερικανίδας από τον σύζυγό της

Σοκ στην Ομογένεια από την δολοφονία ελληνοαμερικανίδας από τον σύζυγό της

Την ομογενή σύζυγό του Μαρία Κοντονή Κραμπ (Maria Kontonis-Crumb) σκότωσε ο Ρόμπερτ Κραμπ και τραυμάτισε την 16χρονη κόρη του Τίφανι.

Το έγκλημα διαπράχτηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Μπέθπεϊτζ του Λονγκ Αϊλαντ και προκάλεσε θλίψη και οδύνη στους ομογενείς και άλλους κατοίκους του Μπέθπεϊτζ, καθώς επίσης και στα μέλη του Συλλόγου Ζακυνθινών της Νέας Υόρκης.

Το τραγικό συμβάν, όπως αναφέρεται στο αστυνομικό ανακοινωθέν συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 10/11 όταν ο 44χρονος Ρόμπερτ Κραμπ φιλονίκησε με την σύζυγό του Μαρία και την μαχαίρωσε θανάσιμα. Τα παιδιά τους Ρόμπι και Τίφανι μόλις αντιλήφθηκαν τον καυγά έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει με συνέπεια ο πατέρας να επιτεθεί και στην κόρη του.

Η Τίφανι, όπως επεσήμανε στον «Εθνικό Κήρυκα» ο παππούς της Τάκης Κοντονής, είχε πάει σε σχολή καράτε και όταν της επιτέθηκε ο πατέρας της πάλεψε μαζί του με συνέπεια να τραυματιστούν αμφότεροι. Ο 12χρονος γιος του Ρόμπι έσπευσε να καλέσει την Αστυνομία. Ο δράστης μόλις αντιλήφθηκε ότι πλησίαζε και το δικό του τέλος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του τύπου «2014 Hyundai» και τράπηκε σε φυγή.

Τα περιπολικά της Αστυνομίας τον εντόπισαν στο δρόμο ταχείας κλυκλοφορίας «Southern State Parkway» και ακολούθησε άγρια καταδίωξη και επί της Belt Parkway. Το όχημα του δράστη βγήκε στην Εξοδο Pennsylvania Ave και έπεσε πάνω στο βενζινάδικο «Citgo» επί της λεωφόρου Flatlands Ave, στην περιοχή East New York του Μπρούκλιν. Το όχημα του δράστη συγκρούστηκε σε μια από τις αντλίες και τυλίχτηκε στις φλόγες. H αντλία είχε βαλβίδα ασφαλείας, η οποία λειτούργησε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο δράστης κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο όχημα και επιτέθηκε στους τέσσερις αστυνομικούς που συμμετείχαν στην καταδίωξη και οι οποίοι κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Λόγω των τραυμάτων του οι αστυνομικοί τον διακόμισαν στο νοσοκομείο «Brookdale University Hospital», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Εισαγγελίας της κομητείας Νάσο απαντώντας σε ερώτηση του «Εθνικού Κήρυκα» επεσήμανε ότι προς το παρόν δεν έχουν στοιχεία και ότι αμέσως μετά την προσαγωγή του ενώπιον του Δικαστηρίου θα κοινοποιήσουν το κατηγορητήριο.

Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας της κομητείας Νάσο υπογράμμισε ότι οι έρευνες για τα κίνητρα και τα αίτια του φονικού ερευνώνται και αρνήθηκε να εισέλθει σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι η προσαγωγή του ενώπιον δικαστού έγινε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σχετικές ειδήσεις