Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με τις επικοινωνιακές φιέστες Καμμένου

Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με τις επικοινωνιακές φιέστες Καμμένου

Η πλειονότητα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι στα κάγκελα τόσο με τα καμώματα του Πάνου Καμμένου, όσο και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, συνεχώς τηρεί, ανεξήγητη σιωπή μπροστά στις αστοχίες και τις φανφάρες του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ «ΕΓΓΑΜΟΥ ΒΙΟΥ» ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Ο «πόλεμος» κατά του Καμμένου ξεκίνησε ήδη από την «Ομάδα των 53+» αλλά και από την εφημερίδα «Αυγή» που εδώ και δυο ημέρες στάζει χολή κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, με αποκορύφωμα το άρθρο που δημοσιεύει σήμερα, Τετάρτη (07/12/2016).

«Μήλον της έριδος» είναι, βεβαίως, το πρόσφατο ταξίδι - «φιάσκο» στη Ρω και το Καστελόριζο, το οποίο ο κ. Καμμένος επιχείρησε να εμφανίσει μια εικόνα Εθνικής ενότητας και ομοψυχίας και να δείξει στους Τούρκους ότι η Βουλή των Ελλήνων είναι παρούσα στα ακριτικά νησιά.

Η αποτυχία του Πάνου Καμμένου είναι αναμφίβολα παταγώδης, αφού από τους 55 της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής που κλήθηκαν να μεταβούν στο ακριτικό νησί, ανταποκρίθηκαν μόλις εννέα βουλευτές, ενώ υπήρξαν οργισμένες αντιδράσεις από την πλειονότητα των βουλευτών της αντιπολίτευσης για την πρωτοβουλία του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr

Μάλιστα, οι ακραιφνείς Συριζαίοι του χρεώνουν και σύμπλευση με τη Χρυσή Αυγή, για λόγους ψηφοθηρικούς, ενώ δείχνουν να μην του συγχωρούν με κανένα τρόπο τη στάση που τήρησε αναφορικά με το Σύμφωνο Συμβίωσης, «αδειάζοντας», επί της ουσίας, τον κυβερνητικό του εταίρο, τον Αλέξη Τσίπρα.

Η αρθρογραφία της Αυγής είναι εξόχως σκληρή κατά του Πάνου Καμμένου και προμηνύει ραγδαίες εξελίξεις στο άμεσο μέλλον. Το δε άρθρο της εφημερίδας, υπό τον τίτλο «Να, στα μούτρα σας!», είναι χαρακτηριστικό της οργής που έχει προκαλέσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στους κόλπους της Κουμουνδούρου.

avgi

Οι δρόμοι των δυο πολιτικών (Τσίπρα και Καμμένου) έχουν ήδη χωρίσει κι ας μην το ξέρουν οι ίδιοι ακόμα. Όμως οι αντιδράσεις στην Κουμουνδούρου και οι φωνές ακούγονται ήδη δυνατά και σηκώνουν «τσουνάμι», με στόχο το πρωθυπουργικό γραφείο.

Ο κ. Τσίπρας αρνείται να πάρει σαφή και ξεκάθαρη θέση και κάνει τα... στραβά μάτια, λόγω της ισχνής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Ως πότε όμως;

Οι πιέσεις που δέχεται από το εσωτερικό του κόμματός του να διαχωρίσει τη θέση του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είναι ήδη σφοδρότατες.

Αρκετοί βέβαια θα υποστηρίξουν ότι «αργά θυμήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ το ήθος και το ποιόν του κ. Καμμένου».

Όντως, πολύ αργά...

Άντε να τον μαζέψεις τον Πάνο τώρα...

Σχετικές ειδήσεις