Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Τραγωδία! Ομογενής πήγαινε στον τάφο της μητέρας του και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τραγωδία! Ομογενής πήγαινε στον τάφο της μητέρας του και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο Ομογενής Γιάννης Ναξάκης από τη Μελβούρνη, δεν μπορούσε να αποδεχθεί με τίποτα την απώλεια της μητέρας του Διονυσίας, την οποία έχασε πριν τρεις μήνες.

Κάθε μέρα επισκεπτόταν τον τάφο της και άναβε το καντήλι της.

Έτσι και το περασμένο Σάββατο επισκέφθηκε τον τάφο της στο νεκροταφείο Werribee. Δυστυχώς, η επίσκεψή του αυτή ήταν η τελευταία. Σε τροχαίο που έγινε στο Cemetery Rd., o Γιάννης Ναξάκης, 41 χρόνων, σκοτώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Ο χωρισμός με τη λατρεμένη μητέρα του ήταν προσωρινός.

Βύθισε, όμως, σε βαρύ πένθος την σύντροφό του Δέσποινα, τον πατέρα του Μιχάλη, τα αδέλφια του Αντώνη, Παρασκευά και Μιχάλη, καθώς και τους πολυάριθμους συγγενείς και φίλους του.

Ο Γιάννης Ναξάκης ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στο χώρο της ψυχαγωγίας στην Μελβούρνη αφού ως event manager ήταν πίσω από τις μεγαλύτερες μουσικές εκδηλώσεις της ομογένειας.

«Όλοι τον λάτρευαν» μας είπε η απαρηγόρητη σύντροφός του Δέσποινα η οποία ακριβώς μια εβδομάδα πριν τον θάνατο του Γιάννη είχε χάσει την πρώτη της εξαδέλφη, μόλις σε ηλικία 42 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την ίδια στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου, στο ίδιο νεκροταφείο, γινόταν μνημόσυνο στον τάφο της εξαδέλφης της Δέσποινας...

πηγη ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις