Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Το μυστηριώδες μήνυμα του Σαββόπουλου μια ημέρα πριν την δολοφονία (video)

Newsbomb

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την άγρια δολοφονία της οικογένειας των Ελλήνων ομογενών στην Ουάσινγκτον.

Η οικονόμος της οικογένειας του Σάββα Σαββόπουλου, η οποία επέζησε από την τραγωδία, έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για το μήνυμα που της άφησε το αφεντικό της στον τηλεφωνητή.

Όπως αποκαλύπτει η Nelitza Gutierrez, είχε λάβει ένα φωνητικό μήνυμα από τον Σάββα Σαββόπουλο στις 13 Μαΐου, μία ημέρα δηλαδή προτού ο ίδιος, η σύζυγός του, ο γιος του και η δεύτερη οικονόμος βρεθούν δολοφονημένοι στο σπίτι της οικογένειας, από τον 34χρονο Ντάρον Γουίντ, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την Gutierrez, η φωνή του επιχειρηματία ακουγόταν φυσιολογική δίχως ίχνος αγωνίας. «Το περίεργο ήταν ότι η άλλη γυναίκα που είχε αναλάβει τη φροντίδα της οικογένειας, ήταν απαραίτητο να μείνει», υποστηρίζει η Gutierrez.

Μισή ώρα αργότερα, η οικονόμος έλαβε ένα γραπτό μήνυμα από το κινητό της Amy Σαββόπουλος, το οποία έγραφε: «Γεια σου, δεν χρειάζεται να έρθεις σήμερα».

Η Gutierrez είπε ότι αυτό της φάνηκε ασυνήθιστο και έτσι, αποφάσισε να καλέσει την Figueroa (τη δεύτερη οικονόμο η οποία βρέθηκε νεκρή) τρεις φορές την επόμενη μέρα ενώ της έστειλε και ένα γραπτό κείμενο για να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν καλά.

Ωστόσο δεν έλαβε καμία απάντηση...

Σύμφωνα με τις αρχές, το μήνυμα ενδέχεται να αποτελεί στοιχείο που φανερώνει ότι τα μέλη της οικογένειας ήταν όμηροι στο σπίτι τους για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ' ό,τι αρχικά εκτιμούσαν οι αρχές.