Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας των ομογενών: Η φωτογραφία από το σπίτι τους

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας των ομογενών: Η φωτογραφία από το σπίτι τους

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την άγρια δολοφονία της οικογένειας Σαββοπούλου, που σφαγιάστηκε στο σπίτι της, στην Ουάσινγκτον.

Τελευταία στοιχείο στα χέρια των αρχών, το αποτύπωμα ενός παπουτσιού στην πόρτα της έπαυλης, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από το ABC και ανέτρεψε όσα μέχρι πρότινος υποστήριζε η αστυνομία περί μη ύπαρξης εμφανών σημαδιών διάρρηξης.

Το συγκεκριμένο ίχνος αποτελεί απόδειξη ότι ο δράστης ή οι δράστες εισήλθαν με τη βία στο σπίτι της οικογένειας Σαββόπουλου.

«Η πόρτα είναι σπασμένη κοντά στην κλειδαριά και ένα ίχνος παπουτσιού ή μπότας είναι ορατό στο εξωτερικό της, υποδηλώνοντας βίαιη εισβολή», αναφέρεται στη δικογραφία που έχει σχηματίσει η αστυνομία, ενώ οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το αποτύπωμα του παπουτσιού δεν προέκυψε από περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα ακόμα με τις αρχές, εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος τουλάχιστον ενός εκ των θυμάτων στο παπούτσι του 34χρονου αφροαμερικάνου Ντάρον Ντίλον Γουίντ, ο οποίος είναι ήδη στη φυλακή ως βασικός ύποπτος.

O 34χρονος έχει προφυλακιστεί ήδη για το άγριο έγκλημα, καθώς έχει ταυτοποιηθεί DNA του που βρέθηκε στα υπολείμματα μιας πίτσας στη έπαυλη.

Πλέον, οι Αρχές εκτιμούν ότι ο Αφροαμερικανός είχε τουλάχιστον ένα συνεργό, και ότι αφού σκότωσε τον επιχειρηματία τη σύζυγο, το γιο τους και την οικιακή βοηθό, έβαλε φωτιά στην έπαυλη για να καλύψει τα ίχνη.

Σύμφωνα με το πρακτορείο CNN οι κηλίδες αίματος (δεν διευκρινίζεται σε ποιο από τα θύματα ανήκουν) που βρέθηκαν στο παπούτσι του υπόπτου θα βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα ο αφροαμερικανός Ντάρον Ντίλον Γουίντ δηλώνει αθώος και είπε στους αστυνομικούς να ψάξουν αλλού για τον ένοχο.

Σχετικές ειδήσεις