BOMBER

Μεταξουργείο: Ρε πάτε καλά στα μυαλά σας; Άνθρωποι πεθαίνουν από αναθυμιάσεις το 2020;

Μεταξουργείο: Ρε πάτε καλά στα μυαλά σας; Άνθρωποι πεθαίνουν από αναθυμιάσεις το 2020;

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσει το «σύστημα»; Πόσοι ακόμα συνάνθρωποί μας πρέπει να πεθάνουν από αναθυμιάσεις, από μαγκάλια, από σόμπες για να καταλάβουν όλοι αυτοί που μας κυβερνούν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η αθλιότητα με την ακραία φτώχεια; Σήμερα 10/01/2020 γράφτηκε άλλη μια θλιβερή ιστορία - Σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο εντόπισαν ένα ζευγάρι νεκρό μπροστά στα μάτια των παιδιών τους!

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα περίπου 50 ετών οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί, σε ακαμψία, σε σπίτι στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ στο Μεταξουργείο.

Το ζευγάρι, με καταγωγή από το Πακιστάν, ιδιοκτήτες mini market, ήταν νεκρό μπροστά στα παιδιά τους, 7, 11 και 17 ετών, τα οποία οι Αρχές τα εντόπισαν σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο μεγάλος γιος ήταν αυτός που βρήκε τους γονείς του νεκρούς και χωρίς να ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί, κάλεσε κάλεσε έναν οικογενειακό φίλο λέγοντάς του «έλα σπίτι, οι γονείς μου δεν ξυπνάνε».

Δείτε εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στη gallery που ακολουθεί:

Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατός τους οφείλεται σε αναθυμιάσεις από διαρροή υγραερίου σόμπας. Τα παιδιά σώθηκαν καθώς βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Η οικογένεια μένει στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ εδώ και 10 χρόνια, ενώ οι γονείς διατηρούσαν mini market.

Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν Πακιστανοί, αλλοδαποί, Έλληνες ή ότι άλλο.

Ήταν άνθρωποι!

Ήταν γονείς.

Είχαν τρια παιδιά.

Και τώρα τι;

Τι θα πούμε σε αυτά τα παιδιά;

Τι θα τους πούμε; Να κάνουν υπομονή μέχρι να έρθει η ανάπτυξη που μας υποσχέθηκαν ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας;

Να περιμένουν μέχρι να ανοίξουν οι δουλειές;

Όμως όχι. Το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας δεν ασχολείται με τέτοιες λεπτομέρειες.

Έχει άλλες δουλειές.

Καίγεται για τον εκλογικό νόμο, για τον επόμενο ΠτΔ και ασχολείται με τους Παυλόπουλους, τις Δαμανάκισσες και τις Διαμαντοπούλαινες.

Αηδία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης

Σάλος: Τσάκωσαν αστυνομικούς - Έκαναν σεξ μέσα σε περιπολικό