BOMBER

Κλάμα: Ο Μπίστης ήταν - λένε - επικριτικός στον Παππά

Κλάμα: Ο Μπίστης ήταν - λένε - επικριτικός στον Παππά

Τελικά εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μαζέψει τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα. Εκτός των άλλων, κριτική στο Νίκο Παππά έκανε και ο Νίκος Μπίστης. Ο άνθρωπος με τα χίλια κόμματα.

Σε αντίθεση με άλλους πασοκογενείς που έχουν καλές σχέσεις με τον Παππά , η ομάδα των «8» (Μπίστης, Δανέλλης, Θεοχαρόπουλος, Λιάκος, Μουζέλης, Παναγιώτου, Χαλαζωνίτης, Χατζησωκράτης) στάθηκαν σφόδρα επικριτικά απέναντι στον Νίκο Παππά και σύμφωνα με πληροφορίες, δική τους απαίτηση ήταν να συμπληρωθεί στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη λήξη του πολιτικού συμβουλίου, η αιχμή (με φωτογραφική... διάταξη στον πρώην υπουργό) ότι:

«Εκείνο που διακρίνει την Αριστερά είναι οι αρχές και οι αξίες της. Η εντιμότητα και το ήθος. Η ανιδιοτέλεια και η αλληλεγγύη. Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς προφανώς και ισχύει. Μόνο που αυτό δεν συνοδεύει αναγκαστικά όποιον δηλώνει αριστερός, ως σφραγίδα δωρεάς. Υποστηρίζεται και αναδεικνύεται κάθε στιγμή και σε κάθε πράξη».

Βέβαια είναι να γελάει κανείς με τους ΔΗΜΑΡίτες οι οποίοι αντί να κάνουν τον σταυρό τους που έχουν βρει πολιτική στέγη, ασκούν και κριτική περί ηθικής κλπ.
Είδες η αριστερά του Κολωνακίου ηθική;