BOMBER

Ελληνοτουρκικά: Ποια επιχειρηματίας προσκάλεσε στην Ελλάδα τον Ερντογάν;

Ελληνοτουρκικά: Ποια επιχειρηματίας προσκάλεσε στην Ελλάδα τον Ερντογάν;

Ακούγεται οξύμωρο ενδεχομένως, παρόλα αυτά γράφτηκε στον Τύπο και μέχρι σήμερα δεν έχει διαψευσθεί. Πασίγνωστη Ελληνίδα επιχειρηματίας προσκάλεσε τον Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα παρά το γεγονός ότι ο Τούρκος Πρόεδρος επιθυμεί διακαώς την δημιουργία θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο και παρά το γεγονός ότι εδώ και μήνες οργώνει τα ελληνικά χωρικά ύδατα με το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis.

Θα μπορούσε να είναι και... πρωταπριλιάτικο αστείο, όμως όπως όλα δείχνουν είναι αληθινό.

Το όλο θέμα αποκάλυψε με σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής» και μέχρι σήμερα 26/10/2020 δεν έχει υπάρξει διάψευση ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από την συγκεκριμένη επιχειρηματία.

Όπως μάλιστα αναφέρει η εφημερίδα, το όλο project της προσέγγισης με τον Τούρκο Πρόεδρο το έχει αναλάβει η Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα γράφτηκαν η κυρία Αγγελοπούλου επιχείρησε να έρθει σε επαφή με το καθεστώς Ερντογάν προκειμένου να τον προσκαλέσει στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Το επίμαχο δημοσίευμα της Καθημερινής

«Η κυρία Αγγελοπούλου είχε αποφασίσει να καλέσει στην Αθήνα τον Ρ. Τ. Ερντογάν, με το σκεπτικό ότι η πιθανή αποδοχή της πρόσκλησης από τον Τούρκο πρόεδρο θα ήταν μία ελληνοτουρκική πρωτοβουλία ειρήνης και φιλίας! Η ιδέα αυτή, δεν αποκλείστηκε από την Κυβέρνηση, αλλά δεν φαίνεται ότι συνάντησε την ανταπόκριση της Άγκυρας», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση αφού η Άγκυρα απειλεί ευθέως την εθνική μας κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Τούρκος πρόεδρος δεν έδειξε καθόλου να ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο και επί της ουσίας έριξε πόρτα στην Επιτροπή 2021.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ημερομηνία-κλειδί η 15η Νοεμβρίου - Η κρίσιμη σύσκεψη και τα νέα μέτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.