BOMBER

Νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια: Η ΝΔ το φέρνει, ο Κασσελάκης το περνάει

Νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια: Η ΝΔ το φέρνει, ο Κασσελάκης το περνάει

Το όλο σκηνικό θυμίζει σημαδεμένη τράπουλα – η ΝΔ που έφερε το νομοσχέδιο έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις λόγω των σφοδρών αντιδράσεων στην κοινωνία και ο Κασσελάκης εξυπηρετεί την εκλογική του δεξαμενή που ταυτίζεται με την γκέι κοινότητα

Θα μπορούσε να είναι και σενάριο ταινίας θρίλερ, αλλά είναι πραγματικότητα. Η ΝΔ ανοίγει το θέμα για τα ομόφυλα ζευγάρια και μετά βγαίνει μπροστά ο ακραίος διώκτης της Οικογένειας, ο εισαγόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και με ύφος χιλίων καρδιναλίων δηλώνει ότι αυτός θα το περάσει! Η ΝΔ που το άνοιξε, κάνει δεύτερες σκέψεις διότι βλέπει ότι το όλο ζήτημα θα τινάξει στον αέρα την κοινωνική συνοχή και έρχεται ο Κασσελάκης που τον απασχολεί και προσωπικά και ως «αχυράνθρωπος» δηλώνει ευθαρσώς ότι θα το επιβάλλει είτε μας αρέσει είτε όχι! Και μόνο το γεγονός ότι το ζήτημα εργαλειοποιείται πολιτικά από τα κόμματα, ανάλογα με τα ακροατήριά τους δείχνει ότι επί της ουσίας το νομοσχέδιο φεύγει από την προστασία των παιδιών και από την βελτίωση του οικογενειακού δικαίου και περνάει στην σφαίρα της μικροπολιτικής.

Επί της ουσίας το πολιτικό σύστημα εγκλωβίστηκε στην εισαγόμενη και ξενόφερτη ατζέντα του Κασσελάκη και η κυβέρνηση έτσι όπως κινήθηκε τον κατέστησε ρυθμιστικό παράγοντα του οικογενειακού δικαίου στην Ελλάδα. Και του έδωσε το δικαίωμα να λέει «Εγώ θα το περάσω κι όχι ο Μητσοτάκης».

Έφτασε στο σημείο να επιβάλλει κομματική πειθαρχία, κάτι που δεν έκανε ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να λειτουργεί όχι ως πρόεδρος ενός κόμματος, αλλά ως επικεφαλής μιας μειοψηφικής κοινότητας η οποία επιδιώκει να γίνει θεσμικός συνομιλητής της πολιτικής εξουσίας.

Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα από όσο είχαν φανταστεί κάποιοι και πλέον μπαίνουμε σε αχαρτογράφητα νερά με ανυπολόγιστες συνέπειες που θα προκαλέσουν κοινωνικό αυτοματισμό και θα σπείρουν συνθήκες διχόνοιας στην ελληνική κοινωνία. Η ατζέντα αποπροσανατολίζεται από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και ασχολείται όλος ο λαός με τις παρά τη φύση ιδεοληψίες και νεολογισμούς μιας μικρής ομάδας κατ’ επάγγελμα ακτιβιστών και δικαιωματιστών.