BOMBER

Τώρα που πήρε φόρα με τις Πρέσπες θα ξεπουλήσει και το Κυπριακό

Τώρα που πήρε φόρα με τις Πρέσπες θα ξεπουλήσει και το Κυπριακό
Οι τύποι θα πουλήσουν και την Κύπρο

Επικίνδυνα πράγματα: Θέλουν να εφαρμόσουν μοντέλο Πρεσπών και στην Κύπρο - Το είπε ξεκάθαρα ο Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με Αναστασιάδη 

Τσίπρας και Αναστασιάδης θέλουν να εφαρμόσουν τη συμφωνία των Πρεσπών και στο Κυπριακό. Αυτό κι αν είναι από τα… άγραφα. Να «πουλήσουν» και την Κύπρο, όπως τη Μακεδονία.

Κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον Κύπριο Πρόεδρο, ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών έκανε λόγο για ιστορικό βήμα και επεσήμανε πως όταν μια χώρα έχει ως βασικό όπλο της το διεθνές δίκαιο και αποδεικνύει ότι στη βάση του διεθνούς δικαίου μπορεί να επιδεικνύει την ωριμότητα έντιμων συμβιβασμών έχει την έξωθεν μαρτυρία ότι στα μεγάλα ζητήματα που έχει μπροστά της αυτή είναι που θέλει λύση.

«Νομίζω ότι αυτή είναι μια σημαντική εξέλιξη που πιστεύω ότι θα βοηθήσει την προσπάθειά μας να διεκδικήσουμε στα πλαίσια της διεθνούς κοινότητας, του ΟΗΕ, μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Τι εννοεί ο ποιητής; Αυτό που καταλάβατε.

Ότι θα εφαρμόσουν το ίδιο μοντέλο περί Βόρειας και Νότιας Κύπρου… Και όπως φαίνεται ο Αναστασιάδης συμφωνεί με τον «Νοτιομακεδόνα» Αλέξη Τσίπρα…

Και όλα αυτά ο Τσίπρας τα λέει λίγες ημέρες πριν τη συνάντηση που θα έχει με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Δεν χρειάζεται να μαντέψουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης. Βγάζει μάτι...