BOMBER

Μένει μέχρι να φύγει η Ακριβοπούλου

Μένει μέχρι να φύγει η Ακριβοπούλου

Η μία μετακίνηση διαδέχεται την άλλη στην ΕΡΤ1, με νέα πρόσωπα να αναλαμβάνουν εκπομπές, ενώ δημοσιογράφοι που ήδη υπάρχουν στο δυναμικό του καναλιού αλλάζουν πόστα.

Κάποιοι από αυτούς αναβαθμίζονται ενώ ορισμένοι άλλοι, οι οποίοι μέχρι πρότινος είχαν ακόμα και την εύνοια του Μαξίμου…εξαφανίζονται στην παραμεθόριο του προγράμματος του καναλιού της Αγίας Παρασκευής.

Μεγάλη χαμένη η Κατερίνα Ακριβοπούλου που από την ερχόμενη Δευτέρα θα μεταφερθεί στην μεταμεσονύχτια ζώνη του σταθμού.

Η μέχρι πρότινος «σιδηρά κυρία» της ΕΡΤ, από την ημέρα που ανέλαβε θέση διευθύνοντα συμβούλου, ο Γιάννης Δρόσος, αναγκάστηκε σε πρώτη φάση να συμφωνήσει σε αλλαγή ώρας της εκπομπής της. Το δεύτερο χτύπημα ήρθε τις τελευταίες ημέρες. Απόφαση του σταθμού να κοπεί η «Δεύτερη Ματιά». Σε αντάλλαγμα της προτάθηκε να κάνει μια εβδομαδιαία εκπομπή.

Η Κατερίνα αντέδρασε, κίνησε γη και ουρανό, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει Μαξίμου και υπουργούς. Οι προσπάθειες της να αλλάξει ή να αλλάξουν τα… μεγάλα μέσα την απόφαση του Δρόσου έπεσαν στο κενό. Ετσι αφού δεν δέχτηκε την παρουσίαση της εβδομαδιαίας εκπομπής, εξορίστηκε στην μεταμεσονύχτια ζώνη. Θα εμφανίζεται καθημερινά στις 00:30.

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες, λένε, ότι σε όσα κυβερνητικά στελέχη κι αν απευθύνθηκε δεν βρήκε την αναμενόμενη ανταπόκριση. «Κατερίνα να τα βρεις με το Δρόσο» και «κάνε αυτό που σου λέει ο Δρόσος», ήταν οι απαντήσεις των συνομιλητών της από το ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές ειδήσεις