ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Το τηγάνι του Άκη

Το τηγάνι του Άκη

Για όσους θυμούνται την ιστορία με τον Κοσκωτά –εκείνον τον χοντρομπαλά που ήρθε από την Αμερική, που τον αγκάλιασε το τότε ΠΑΣΟΚ, που έκανε την Τράπεζα Κρήτης και μετά άρχισε να κλέβει την ίδια του την τράπεζα μέχρι που τον πιάσανε και τον κάτσανε σε δίκη με συγκατηγορούμενους τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Μένιο Κουτσόγιωργα, τον Δημήτρη Τσοβόλα και τον Γιώργο Πέτσο (υπουργούς του Ανδρέα τότε, που αθωώθηκαν όλοι όμως, με τον Κουτσόγιωργα να αφήνει την τελευταία του πνοή στο δικαστήριο), ο Κοσκωτάς που τελικά έφαγε μερικά χρόνια φυλακή και τώρα είναι ελεύθερος, απειλούσε στη διάρκεια της δίκης με τη φράση: «Θα τηγανίσω με τις αποκαλύψεις που θα κάνω στη δίκη όλο το ΠΑΣΟΚ και ειδικά τον Ανδρέα Παπανδρέου, που με εγκατέλειψαν στην τύχη μου».

  • Και εννοούσε ότι θα κάνει φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις για χρηματισμό υπουργών της κυβέρνησης του Ανδρέα, για μίζες στον πρωθυπουργό και το περιβάλλον του και διάφορα τέτοια. Τελικά άνθραξ ο θησαυρός. Αποκαλύψεις δεν γίνανε και το τηγάνι έμεινε στα χέρια του Κοσκωτά.

  • Το ίδιο τώρα μαθαίνω ότι κάνει και ο Άκης, ο πάλαι ποτέ Ωραίος Μπρούμελ του ΠΑΣΟΚ και δεξί χέρι του Ανδρέα στα καλά χρόνια.

  • «Θα τους τηγανίσω όλους τους παλιούς μου συντρόφους, που με παράτησαν μόνο μου ενώ μαζί παίρναμε τις αποφάσεις και έχω γίνει τώρα ο σάκος του μποξ για όλους». Δεν ξέρω τι μάρκα τηγάνι κρατάει στα χέρια του ο Άκης. Μέχρι στιγμής πάντως οι φοβερές αποκαλύψεις δεν έχουν γίνει από την πλευρά του για το όλον ΠΑΣΟΚ, που βέβαια δεν είναι άμοιρο ευθυνών για τη δραστηριότητα του Τσοχατζόπουλου. Θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη της δίκης για να δω πόσους και ποιους θα τηγανίσει ο Άκης.