ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

O Άκης σώζει τη χαμένη τιμή του ΠΑΣΟΚ!

O Άκης σώζει τη χαμένη τιμή του ΠΑΣΟΚ!

Έπεσαν από... τα σύννεφα ο Σημίτης, η Βάσω, ο Γιάννος, ο Βαγγέλης και τα άλλα «μπουμπούκια» του ΠΑΣΟΚ όταν έμαθαν για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου

Κανονικά, τα «συντρόφια» του, θα έπρεπε να του ανάψουν μια λαμπάδα ίσαμε το μπόι του.

Γιατί; Διότι από όλα όσα έγιναν κατά της περιόδους της πράσινης διακυβέρνησης βρέθηκε ο κατάλληλος ένοχος.

pasok akis

Μίζες των γερμανικών εταιρειών, μαύρο πολιτικό χρήμα στα κομματικά γραφεία, σκάνδαλο χρηματιστηρίου, σκάνδαλο με τα αμαρτωλά swaps, μίζες εξοπλιστικών, ολυμπιακοί αγώνες, εθνικοί εργολάβοι, κατασκευαστικές και δεκάδες άλλες θολές υποθέσεις... Για όλα τα παραπάνω, ένας μόνο ένοχος. Ο Άκης!

Ο αίρων τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Όλα τα υπόλοιπα «μπουμπούκια» της πράσινης διακυβέρνησης, αθώοι...

Αντ' αυτού πήγαν όλοι στη δίκη και είχαν το θράσος να του επιτεθούν. Να εκφράσουν την απαξία και την αποστροφή τους στο πρόσωπό του...

«Λυπάμαι που έγιναν όλα αυτά τα σκάνδαλα επί διακυβέρνησής μου» είπε ο γίγαντας του εκσυγχρονισμού Κώστας Σημίτης.

«Άκη λυπάμαι για σένα» είπε με τη σειρά της η πασιονάρια του ΠΑΣΟΚ κυρία Βάσω Παπανδρέου η οποία έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν είχε κοινωνικές σχέσεις με τον Άκη.

Την ίδια ώρα, ο άλλος γίγαντας του σοσιαλισμού, ο Γιάννος Παπαντωνίου έπεσε από τα σύννεφα όταν διαπίστωσε τις ρεμούλες που γινόντουσαν στα εξοπλιστικά, όταν διαδέχθηκε τον Άκη.

Δεν είχε «ξαναματαδεί» στη ζωή του τέτοιες λαμογιές ο Γιάννος. Κανένας υπουργός του Κινήματος της «Αλλαγής» δεν είχε ιδέα τι γινότανε. Ο δε Βενιζέλος, μόνο μια φορά πήγε στο ΚΥΣΕΑ. Ούτε αυτός ήξερε κάτι για την ταμπακιέρα.

Μιλάμε δηλαδή για απύθμενη υποκρισία. Και να σκεφτείς ότι όλοι αυτοί – και πολλοί άλλοι Πασόκοι – τις περιόδους της παντοκρατορίας του Ανδρέα προσκυνούσαν τον Άκη και καθόντουσαν προσοχή σε κάθε του νεύμα.

Αίφνης, ο Άκης έγινε το κακό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Το «μίασμα» που λέρωσε το, κατά τα άλλα, καθαρό και κρυστάλλινο Σοσιαλιστικό Κίνημα.

Ευτυχώς που η ελληνική δικαιοσύνη τον έκλεισε στον Κορυδαλλό και έμαθε ο κόσμος ότι το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ είναι αδιάφθορο.

Πνεύμα και ηθική, πνεύμα και ηθική σύντοφοι!

Σχετικές ειδήσεις