Ο Τόμσεν, τα 300 ευρώ και οι «ρουφιάνοι» του...

Newsbomb

Αγγίζει τα όρια της πολιτικής υποκρισίας η οργή εναντίον του Πολ Τόμσεν για τα περί μισθών 300 ευρώ (διαβάστε εδώ), αφού όλοι γνωρίζουν πως αυτές ήταν οι... εισηγήσεις που έκαναν στον Δανό του ΔΝΤ, διάφοροι σύγχρονοι «Εφιάλτες» του πολιτικο-οικομομικού κατεστημένου.

Μαθαίνω ότι τις τελευταίες ώρες έχουμε πολλές... πτώσεις.

Ακούω ότι κάποιοι πέφτουν από τα σύννεφα, μαζικά, μετά την αποκάλυψη του προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Βασίλη Κορκίδη, στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Μνημονία ότι ο Τόμσεν του είπε για την Ελλάδα πως «και τα 300 ευρώ είναι καλά για να ζήσει κάποιος».

Διαβάζω επίσης αρκετά πικρόχολα σχόλια στο twitter εναντίον του Τόμσεν.

Κακώς, πολύ κακώς...

Μη βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.

Ο «ένοχος» δεν είναι ούτε ο Τόμσεν, ούτε ο Μαζούτ, ούτε κανένας από τους τεχνοκράτες υπαλλήλους των Βρυξελλών.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάποιος ή κάποιοι, τους έδιναν πληροφορίες κάτω από το τραπέζι...

Κάποιοι «Εφιάλτες», ξεπεσμένοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, «σαλτιμπάγκοι» επιχειρηματίες.

Κάποιοι δήθεν πατριώτες, υποτακτικοί του συστήματος που λειτουργούσαν για λογαριασμό των αφεντικών τους και «πουλούσαν» πληροφορίες στον Τόμσεν να κατεβάσει τους μισθούς και τις συντάξεις στα Τάρταρα...

Πουλούσαν λοιπόν τέτοιες υπηρεσίες για να εξασφαλίσουν την εύνοια της Τρόικας στην επόμενη μέρα, όταν η χώρα θα γύριζε σελίδα και θα ξεπουλιόνταν στα ξένα συμφέροντα.
Γιατί έτσι είχαν υπολογίσει το μέλλον της Ελλάδας πριν γίνουν οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Και ήλπιζαν οι φαιδροί ότι θα συνεχίσουν να διατηρούν τα μαγαζάκια τους και να παίρνουν δάνεια χωρίς εγγυήσεις.

Για όλους αυτούς τους ρουφιάνους πρέπει να διοχετευτεί η οργή του κόσμου και όχι κατά του Τόμσεν. Άλλωστε ο συγκεκριμένος δεν είναι παρά ένας παχυλά αμειβόμενος τεχνοκράτης. Ένα golden boy του συρμού...

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved