Τελικά ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο, κυρία Γεροβασίλη;

Newsbomb

Στη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας» και των «πολιτικών περικοκλάδων» δεν κυβερνά και δεν αποφασίζει μια εκλεγμένη κυβέρνηση. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από τη σημερινή δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, η οποία ανερυθρίαστα επανέλαβε σήμερα (10/05/2016) αυτό που ήδη ξέρουμε όλοι: κουμάντο κάνουν μόνο οι δανειστές.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM» και ερωτηθείσα για το εάν θα είναι η κυβέρνηση εκείνη που θα αποφασίζει για τα μέτρα που θα λαμβάνονται, σε περίπτωση ενεργοποίησης του αυτόματου «κόφτη» δαπανών, η απάντηση της κ. Γεροβασίλη ήταν αφοπλιστική.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

- Θα αποφασίζει η κυβέρνηση τι θα είναι «κόκκινη γραμμή»;
- Δεν μπορώ να σας απαντήσω, αν αυτό είναι «κόκκινη γραμμή»...

Και συνεχίζει η κ. Γεροβασίλη: «Ο κύκλος για τους πιο κακόπιστους κλείνει οριστικά. Όποιος επενδύει ακόμα στη μη σταθερότητα του πολιτικού συστήματος επενδύει στη μη σταθερότητα της χώρας. Όσοι δεν συνταχθούν με την εθνική γραμμή η ιστορία θα τους αφήσει απ' έξω».

Από πότε είναι εθνική γραμμή η πείνα και η εξαθλίωση των Ελλήνων, κ. Γεροβασίλη; Έχετε περπατήσει στις λαϊκές αγορές να δείτε τι γίνεται κάθε φορά μπροστά στους κάδους σκουπιδιών; Μάλλον ζείτε σε παράλληλο σύμπαν!

Η φαιδρότητα αυτής της δήθεν αριστερής κυβέρνησης ξεπερνά κάθε όριο και πλέον δεν κρατά ούτε τα προσχήματα. Η εθνική κυριαρχία έχει πάει εδώ και καιρό περίπατο, το παρακράτος των τεχνοκρατών ζει και βασιλεύει και ο Τσίπρας και η παρέα του επαίρονται, παρουσιάζοντας ως επιτυχία τη διαπραγμάτευση.

Όμορφος κόσμος... μνημονιακά πλασμένος!

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved