ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Νέο «παραλήρημα» Ερντογάν: Η Μόρφου δεν επιστρέφεται!

Νέο «παραλήρημα» Ερντογάν: Η Μόρφου δεν επιστρέφεται!

Σε κακό μπελά αναδεικνύεται ο εξ Ανατολών «Σουλτάνος» Ερντογάν, ο οποίος έχει βαλθεί να τινάξει στον αέρα εδαφικά κεκτημένα και διεθνείς συνθήκες και σε μια επίδειξη δύναμης αποφασίζει μόνος του ότι η μαρτυρική Μόρφου στην Κύπρο, που υπέφερε τα πάνδεινα με τον «Αττίλα», δεν επιστρέφεται!

Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Κίμπρις Ποστασί», για τη Μόρφου ο πρόεδρος Ερντογάν δηλώνει τα εξής: «Οταν το 2008 επισκέφθηκα (την Κύπρο) είχα δηλώσει από τη Μόρφου ότι “η Μόρφου δεν είναι δυνατόν να επιστραφεί”».

Στο ίδιο έντυπο φιλοξενούνται θέσεις του «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους, Χιουσεγίν Οζγκιουργκιούν, ο οποίος εμφανίζεται δημοσίως και μιλά για τις «κοινές θέσεις» της τουρκοκυπριακής Δεξιάς και του προέδρου Ερντογάν στο Κυπριακό.

Η κατάσταση με τον προκλητικό γείτονα έχει ξεφύγει και η ελληνική πλευρά οφείλει επιτέλους να ξυπνήσει!

Αυτό το «βιολί» με τα δήθεν «σύνορα της καρδιάς» του... πολυχρονεμένου έχει καταντήσει γραφικό και δεν γίνεται να συνεχίζεται εσαεί!

Και βεβαίως δεν είναι μόνον αυτό: Η τουρκική κινητικότητα συνεχίζεται αμείωτη και στο Αιγαίο: Το μεσημέρι της Πέμπτης (10/11/2016) σημειώθηκε εικονική αερομαχία τουρκικών F-16, τα οποία το μεσημέρι εισήλθαν στο FIR Αθηνών στην περιοχή μεταξύ Λήμνου και Λέσβου. Από τα τέσσερα τουρκικά F-16, τα δύο οπλισμένα αποσπάστηκαν από τον σχηματισμό και στις 14.20 ενεπλάκησαν με ζεύγος ελληνικών F-16 τα οποία είχαν απογειωθεί από τη Σκύρο.

Σχετικές ειδήσεις