Μας δουλεύει «ψιλό γαζί» η Αχτσιόγλου: Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις με τη νέα συμφωνία

Newsbomb

Έφη Αχτσιόγλου: Τη στιγμή που απομένει και τυπικά η υπογραφή του νέου Μνημονίου, η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, επιχειρεί, για πολλοστή φορά, να μας πείσει ότι «περίπου τα 2/3 των συνταξιούχων δεν θα δουν καμία παρέμβαση και καμία προσαρμογή στις συντάξεις τους».

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που η αιματηρή συμφωνία με τους δανειστές έρχεται αποδεδειγμένα να φέρει νέο «τσεκούρωμα» σε μισθούς και συντάξεις (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

«Αυτό που διασφαλίσαμε είναι να υπάρχει ένα ταβάνι ώστε σε καμία περίπτωση ακόμα και στις πιο υψηλές συντάξεις να μην υπάρχει παρέμβαση μεγαλύτερη από 18%», είπε – μεταξύ άλλων – η κ. Αχτσιόγλου μιλώντας στην ΕΡΤ.

Συγγνώμη, κιόλας, κυρία υπουργέ, αλλά μας κοροϊδεύετε κατάμουτρα!

Μπορείτε να μη λέτε ό,τι προλαβαίνετε μόνο και μόνο, για να μετριάσετε τη λαϊκή οργή; Ο κόσμος που σας βλέπει, έχει και νου και γνώση!

Και μόνο που δηλώνετε ότι «θα πρέπει να γίνει σαφές είναι ότι μιλάμε πάντα για μετά το 2019», δείχνει ότι πραγματικά έχετε αναγάγει ως κυβέρνηση τον στρουθοκαμηλισμό σε πρωτάθλημα!

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πλέον κυρία υπουργέ: εργάζεστε σε μία από τις πλέον αδίστακτες κυβερνήσεις που έχουν περάσει ποτέ από αυτή τη χώρα.

Δηλαδή, τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς, όταν βλέπει τους ανθρώπους που κόμπαζαν επί σειρά ετών για το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», να ετοιμάζονται τώρα να δώσουν «μπιρ παρά» τα σπίτια των Ελλήνων στα απανταχού «κοράκια» των δανειστών;

Φτάνει πια με την υποκρισία!

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved