Τσίπρας: Από τον Μελανσόν στον Μακρόν ένα... τσιγάρο δρόμος!

Newsbomb

Αλέξης Τσίπρας: Τι σου είναι αυτός ο Τσίπρας, ρε παιδί μου! Μόλις ο Εμανουέλ Μακρόν άρχισε να πανηγυρίζει τη νίκη του στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, ο πρωθυπουργός της «περήφανης διαπραγμάτευσης» βρήκε την ευκαιρία να αρχίσει τα πολιτικά φλερτ.

Σε μήνυμά του στο twitter, ο κ. Τσίπρας είπε χαρακτηρισιτκά: «Η νίκη του @EmmanuelMacron είναι μια ανάσα για την Γαλλία και ολόκληρη την Ευρώπη. Είμαι βέβαιος ότι θα εργαστούμε μαζί στενά προκειμένου να αλλάξει πορεία η Ευρώπη».

Εδώ μιλάμε για μια φοβερή πολιτική «μετάλλαξη», αδέρφια! Ο ΣΥΡΙΖΑ που στήριζε σφόδρα τον αριστερό Μελανσόν και αποκήρυττε ως «παιδί των τραπεζών» τον Μακρόν, αμέσως μόλις ο πρώτος έχασε στον α’ γύρο, άρχισε να εναγκαλίζεται αυτόν που μέχρι πρότινος αποτελούσε «κόκκινο πανί».

«Πολιτική είναι η Τέχνη του εφικτού», όπως είχε πει, άλλωστε, και ο καγκελάριος Βίσμαρκ. Είπε, λοιπόν, ο 42άρης Τσίπρας να κλέψει λίγη από τη χρυσόσκονη του θριάμβου του 39χρονου Μακρόν.

Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον, ότι ο νέος Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, δεν θα μοιάσει σε τίποτα με τον Έλληνα πρωθυπουργό κι ότι δεν θα ακολουθήσει την «πολιτική συνταγή» του.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved