ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας Μιλάνο: Τα νέα μοντέλα της Honda

Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας Μιλάνο: Τα νέα μοντέλα της Honda

Με δύο πρωτότυπα και πολλά νέα μοντέλα συμμετέχει η Honda στην 72η Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο (EICMA)

Στο περίπτερο της Honda υπάρχει η πρωτότυπη RC213V-S προδιαγραφών δρόμου, μία πρωτότυπη True Adventure η 40th Anniversary Gold Wing , Gold Wing F6B και Gold Wing F6C, μία ανανεωμένη adventure sports VFR800X Crossrunner, το υψηλών επιδόσεων Forza 125 sports GT scooter.

Νέα χρώματα για τις Repsol replica για την NSC50R, CBR125R, CBR1000RR Fireblade και CBR1000RRSP Fireblade και τις VFR1200F, VFR1200X Crosstourer, CB1000R, CB500F και CB500X.

Η Honda αποκαλύπτει την ολοκληρωμένη γκάμα μοτοσυκλετών της για το 2015, κοιτάζοντας ταυτόχρονα τόσο πίσω στη μακρόχρονη κληρονομία της όσο και στο μέλλον με την παρουσίαση δύο νέων λαμπερών πρωτοτύπων.
Η εταιρία από το Χαμαμάτσου ανέκαθεν προσπαθούσε να κατασκευάζει μοτοσυκλέτες και scooters που εμπνέουν όνειρα και διευρύνουν τους ορίζοντες. Προσθέτοντας ένα κινητήρα σε δύο τροχούς δημιουργεί ένα εργαλείο που συνδέει τον αναβάτη με γνήσιο συναίσθημα, συγκίνηση και έναν ολόκληρο κόσμο εμπειριών και περιπέτειας.

Επιθυμία της Honda να μυεί νέους αναβάτες – κυρίως τη νεότερη γενιά– στον κόσμο της μοτοσυκλέτας συνεχίζεται. Βασικά στοιχεία αυτής της μεθόδου είναι μία οικογένεια με δεκαπέντε μοντέλα κατάλληλα για άδεια κυκλοφορίας Κατηγορίας Α2, με οκτώ μοτοσικλέτες εφοδιασμένες με τη μοναδική Τεχνολογία Διπλού Συμπλέκτη της Honda - Dual Clutch Transmission (DCT). Η τεχνολογία DCT γνωρίζει καθημερινά όλο και μεγαλύτερη αποδοχή από τους αναβάτες μοτοσυκλετών, με αποτέλεσμα το 30% των αναβατών να έχει επιλέξει την έκδοση DCT σε όποιο μοντέλο είναι διαθέσιμη, το 2014.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ

RC213V-S Prototype Προδιαγραφών δρόμου

Έχοντας εξελιχθεί από τη Honda Racing Corporation (HRC) και τη Honda Motor, η RC213V-S είναι μία πρωτότυπη μοτοσυκλέτα δρόμου εμπνευσμένη από την MotoGPRC213V που κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2013 και 2014. Εμπνευσμένη και εξελιγμένη από τις γνώσεις και την εμπειρία θρυλικών αναβατών του GP, η RC213V-S Prototype προτίθεται να γίνει η απόλυτη μοτοσυκλέτα δρόμου.
Στο stand της Honda δύο μοτοσυκλέτες RC213V-S: μία στατική μοτοσυκλέτα βαμμένη στα χρώματα της Ιαπωνικής σημαίας για να σηματοδοτήσει τα 100 χρόνια της έκθεσης EICMA, μαζί με μία πλήρως λειτουργική έκδοση, ντυμένη με ανθρακονήματα, την οποία οδήγησε στη σκηνή ο Πρωταθλητής του MotoGP 2013/14, Marc Marquez.

Πρωτότυπη True Adventure

Η δεύτερη πρωτότυπη που παρουσιάζεται είναι μια True Adventure Prototype. Εμπνευσμένη από την εκπληκτική κληρονομιά της Honda στις μοτοσικλέτες περιπέτειας και από το πρόσφατο πρόγραμμά της εταιρείας στο Dakar Rally, η Πρωτότυπη True Adventure αποτυπώνει μία νέα προϊοντική κατεύθυνση καθώς η Honda επιδιώκει να επεκτείνει την παρουσία της στην κατηγορία Adventure. Αυτό το πρωτότυπο έχει εξελιχθεί για να προσφέρει εξαιρετικές ικανότητες εκτός δρόμου, και μπορεί να αποτελέσει τη βάση μιας αληθινής μοτοσυκλέτας για όλο τον κόσμο. Στο stand της Honda η True Adventure Prototype πλαισιώνεται από την τρέχουσα CRF450 Rally που συμμετέχει στο Dakar Rally καθώς επίσης και από τη νικήτρια του αφγώνα Παρίσι-Ντακάρ 1989 NXR Africa Twin με αναβάτη τον Gilles Lalay.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες τεχνικές λεπτομέρειες ή πληροφορίες για την RC213V-S Prototype δρόμου ή την πρωτότυπη True Adventure.


ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

2015 40th Anniversary Gold Wing, Gold Wing F6B και Gold Wing F6C
Η Honda γιορτάζει τα 40 χρόνια της συνεχούς παραγωγής Gold Wing, με την παρουσίαση μίας Gold Wing βαμμένης σε μία εντυπωσιακή διχρωμία με μαύρο πλαίσιο και ειδικά λογότυπα και κλειδί για την επέτειο των 40 χρόνων. Το ειδικά σχεδιασμένο κλειδί διατίθεται και στις τρεις άλλες αποχρώσεις της 2015 Gold Wing.
Το μοντέλο 2015 Gold Wing F6B 40th Anniversary διαθέτει cruise control και όπισθεν, τα ίδια αναμνηστικά λογότυπα με τα αδερφάκια της και μοναδική απόχρωση.
Η F6C power διατίθεται επίσης με λογότυπο 40th Anniversary στο κλειδί.

2015 VFR800X Crossrunner
Η πλήρως ανανεωμένη VFR800X Crossrunner διαθέτει μεγαλύτερη διαδρομή αναρτήσεων, νέους τροχούς και φρένα και δυναμικό στυλ sports touring ενώ ωφελείται από την πλούσια ροπή στις μεσαίες στροφές και την ισχύ στις υψηλές στροφές λειτουργίας του κινητήρα V4-VTEC, ενώ διαθέτει επιπλέον HSTC, ABS, premium φωτισμό LED και θερμαινόμενα γκριπ 5-σταδίων στάνταρ.

2015 Forza 125
Το Forza 125 είναι ένα σπορ GT scooter που προσφέρει περισσότερα: περισσότερα από έναν 4βάλβιδο κινητήρα χαμηλών τριβών σχεδιασμένο για μέγιστες επιδόσεις στον αυτοκινητόδρομο, ευελιξία στην πόλη και απόδοση καυσίμου. Και περισσότερη άνεση για δυο με κορυφαία αποθηκευτική ικανότητα, και premium τεχνολογία LED της Honda και μοντέρνο στυλ σε μικρές διαστάσεις.

ΝΕΑ ΧΡΩΜΑΤΑ 2015

Repsol replica
Μετά από 4 συνεχόμενους τίτλους στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, και εμπνευσμένες από τον πρωταθλητή του Moto GP 2013/14, Marc Marquez, οι NSC50R, CBR125R, CBR1000RR Fireblade και CBR1000RRSP Fireblade θα διατίθενται με την ξεχωριστή απόχρωση Repsol replica.

VFR1200F
Η V4 sports-touring ναυαρχίδα της Honda βάφεται σε νέα απόχρωση Pearl Glare White.

VFR1200X Crosstourer
Η V4 adventure sports Crosstourer αναδεικνύεται με τις νέες αποχρώσεις Special Edition Digital Silver Metallic/Pearl Glare White και Special Edition Digital Silver Metallic/Black.

CB1000R
Για το 2015, η CB1000R θα είναι διαθέσιμη σε τρεις νέους χρωματικούς συνδυασμούς που θα συνδυάζουν τον αστικό χαρακτήρα της με το στυλ και τις επιδόσεις μίας super sport μοτοσυκλέτας. Στο περίπτερο της Honda η CB1000R θα εκτίθεται με το νέο Hyper Red/Black και Pearl Cool White/Black χρωματικούς συνδυασμούς, ενώ θα είναι διαθέσιμη και με Pearl Siena Red/Pearl Cool White.

CB500F
Ζωηρή, οικονομική και απολαυστική, η γυμνή δικύλινδρη CB500F έχει μία εντυπωσιακή απόχρωση Gunpowder Black Metallic¬/Matt Summit White paint. Δύο ακόμα χρωματικές προτάσεις 2015– Ross White/Candy Lightning Blue και Ross White/Millennium Red – θα διατίθενται.

CB500X
Με όλες τις αρετές της CB500F η CB500X προσθέτει ένα περιπετειώδες σπορ στυλ με όρθια θέση οδήγησης επεκτείνοντας τις δυνατότητές της. Εκτίθεται σε νέα απόχρωση Gunpowder Black Metallic¬ ενώ διατίθεται και με Matt Summit White και Millennium Red.

Σχετικές ειδήσεις