ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW: Η Σειρά 2 στο πνεύμα των ημερών

BMW: Η Σειρά 2 στο πνεύμα των ημερών

BMW Active Tourer Σειρά 2 με Χριστουγεννιάτικη διάθεση στο Golden Hall.

Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer θα βρίσκεται στο Golden Hall την πιο γιορτινή εποχή του χρόνου. Από 21 Νοεμβρίου, 2014 μέχρι και 4 Ιανουαρίου, 2015 η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer θα υποδέχεται τους επισκέπτες του Εμπορικού Κέντρου, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το νέο μοντέλο, να ενημερωθούν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και να κλείσουν ένα test drive στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

H νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τι σημαίνει καινοτόμος τεχνολογία, σπορ οδική συμπεριφορά και νέα φιλοσοφία μετακίνησης. Φτιαγμένη για οδηγούς που ακολουθούν έναν δραστήριο τρόπο ζωής, η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer συνδυάζει δύναμη και ευελιξία, ταυτόχρονα με τη λειτουργικότητα και τη μοναδική οδηγική συμπεριφορά BMW.

Ελκυστικό είναι και το πρόγραμμα της BMW Financial Services, Easy 2 Drive, το οποίο δίνει τη δυνατότητα απόκτησης του νέου μοντέλου από €195/μήνα και 3.3% επιτόκιο. Ισχύει για ταξινομήσεις έως 31.12.2014. Περισσότερες πληροφορίες στο www.bmw.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων