ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Volkswagen: Passat Experience στην Μεσσηνία

Volkswagen: Passat Experience στην Μεσσηνία

Συνεχίζεται με επιτυχία η μεγαλύτερη εκδήλωση εταιρίας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα και αφορά την Παγκόσμια Παρουσίαση του VW Passat.

Περισσότερα από 10.000 στελέχη του Δικτύου Εμπόρων Volkswagen επισκέφτηκαν την Μεσσηνία τις πρώτες 5 εβδομάδες και η εκδήλωση συνεχίζεται με 400 αφίξεις προσκεκλημένων καθημερινά από όλο τον κόσμο. Συνολικά 20.000 προσκεκλημένοι αναμένονται συνολικά μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.

Το «Passat Experience», η μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η Volkswagen παγκοσμίως για το Δίκτυο των Εμπόρων της, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στην περιοχή της Μεσσηνίας και τις εγκαταστάσεις του Costa Navarinο.

Από τις 6 Οκτωβρίου που ξεκίνησε η εκδήλωση, έχουν αφιχθεί στην Ελλάδα περισσότερα από 10.000 στελέχη της Volkswagen από όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν ένα πλήρες πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης που αφορά στο νέο Passat, ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, με 22 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι σήμερα.

Οι εργασίες του συνεδρίου πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Costa Navarino, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θεωρητικής και πρακτικής παρουσίασης όλων των νέων χαρακτηριστικών και των καινοτομιών που διαθέτει η 8η γενιά Passat. Μεταξύ των νέων τεχνολογιών που επιδεικνύονται καθημερινά σε 400 συμμετέχοντες, περιλαμβάνονται 2 συστήματα υποστήριξης οδηγού που δεν έχουν παρουσιαστεί σε κανένα άλλο αυτοκίνητο παγκοσμίως: το Σύστημα Υποβοήθησης Κυκλοφοριακής Συμφόρησης «Traffic Jam Assist» και το Σύστημα Αυτόματου Παρκαρίσματος Ρυμουλκούμενου «Trailer Assist».

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της εκδήλωσης αφορά στη δοκιμαστική οδήγηση του νέου Passat. 200 εκδόσεις Limousine και Variant της 8ης γενιάς του μοντέλου, εξοπλισμένες με τα πιο προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, δοκιμάζονται καθημερινά στην περιοχή της Μεσσηνίας. Η διαδρομή των 50 χλμ της δοκιμαστικής οδήγησης, δίνει στους επισκέπτες μια ενδεικτική εικόνα από τις μοναδικές ομορφιές της χώρας μας – από τους χαρακτηριστικούς ελαιώνες του Πύργου και της Χώρας, την γραφικότητα των Γαργαλιάνων, μέχρι το μοναδικό γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους από το λιμανάκι της Μαραθόπολης.

Μέχρι την ολοκλήρωση του Passat Experience στις 4 Δεκεμβρίου, αναμένεται να έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα περισσότεροι από 20.000 προσκεκλημένοι της Volkswagen, στη μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει πραγματοποιηθεί στην χώρα μας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004».

Ρoή Ειδήσεων