ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Στη Sepang θα δούμε τη νέα Aprilia

MotoGP: Στη Sepang θα δούμε τη νέα Aprilia

Η Aprilia θα φέρει στις δεύτερες χειμερινές δοκιμές στη Sepang το καινούριο της πρωτότυπο.

Στο δεύτερο σκέλος των χειμερινών δοκιμών στη Sepang αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση το νέο πρωτότυπο της Aprilia, που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Η καινούρια μοτοσυκλέτα θα έχει καινούριο πλαίσιο, ηλεκτρονικά και κινητήρα, ενώ θα «φορέσει» το seamless κιβώτιο ταχυτήτων, στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Romano Albesiano, επικεφαλής της Aprilia Racing, σε συνέντευξή του στο GPOne.com, τόνισε πως η καινούρια μοτοσικλέτα θα είναι έτοιμη μέχρι τις δοκιμές της Sepang, αλλά το 2015 θα είναι μια χρονιά συνεχής εξέλιξης για την Aprilia στο MotoGP.

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν από τις δοκιμές του χειμώνα, θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να φέρουμε τη νέα μοτοσικλέτα στο δεύτερο τεστ της Sepang. Έχουμε πολλούς παραμέτρους να βελτιώσουμε και να επιδιορθώσουμε. Αργότερα θα έρθει και το seamless κιβώτιο ταχυτήτων, το πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά θα έχουν πολλές καινοτομίες» και πρόσθεσε:

«Το πρωτότυπο με το οποίο θα ξεκινήσουμε τη χρονιά θα είναι αυτό που θα έρθει στη Sepang. Ήδη η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήσαμε στις τελευταίες δοκιμές ήταν πολύ διαφορετική σε σχέση με την ART και η επόμενη θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστή».

Σχετικές ειδήσεις