ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Suzuki: Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος

Suzuki: Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος

Έλεγχος 20 σημείων για τα αυτοκίνητα Suzuki, ώστε οι ακραίες καιρικές συνθήκες να μην σας βρουν απροετοίμαστους.

Επισκεφθείτε μέχρι και την 31 Ιανουαρίου το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki, για ένα δωρεάν χειμερινό έλεγχο 20 σημείων. Επωφεληθείτε των προσφορών service με εκπτώσεις που φτάνουν το 25%. Καλέστε την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών Suzuki για να ενημερωθείτε σχετικά με τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Suzuki που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Πρόγραμμα συντήρησης

Στην Suzuki προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι όλοι οι πελάτες τους απολαμβάνουν στο μέγιστο την εμπειρία οδήγησης που προσφέρουν τα αυτοκίνητα της. Γι'αυτο προτείνουν όλες οι προβλεπόμενες εργασίες συντήρησης να εκτελούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές γνωρίζουν ότι όλα τα Suzuki δεν οδηγούνται στις ίδιες συνθήκες και ότι κάθε οδηγός έχει το προσωπικό του στυλ, έτσι προσαρμόζουν το πρόγραμμα συντήρησης ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις συνθήκες οδήγησης/ περιβάλλοντος/ οδοστρώματος.

Αυτός είναι ο λόγος που σας συνιστούν ανεπιφύλακτα να πραγματοποιείτε την τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου σας κάθε 12 μήνες.
Το εκτεταμένο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki στην Ελλάδα διαθέτει έμπειρο και πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό σε ειδικά εργαλεία και διαγνωστικές συσκευές που προτείνει το εργοστάσιο κατασκευής.

Σχετικές ειδήσεις